Másnak is viszket a bőre?
Ésszel beszélj!
nEM hurrogtalak le,ne legyen nagy pofád
Én is voltam így. Már a sírás kerülgetett. Kijártam éjszaka vakarózni a fürdőszobába, hogy a párom ne ébredjen fel. Nálam is a májra gyanakodtak, azt hitték az epevezetéken fekszik a baba. 3 értéket néztek, de minden rendben volt. Azt mondták terhességi alergi, vagyis magyarul fogalmuk sincs. Pipolfent kaphattam volna, de az annyira tompít, hogy nem akartam. Ha romlott volna a helyzet akkor vénásan steroid, na arról szó sem lehetett.
Ami nekem használt: Babe aloeverás testápoló a gyógyszertárból, Calciumsandos, Sedatif PC homeopátiás nyugtató és minél kevesebb melegfürdő, mert a víztől jobban viszketett. Csak "ritkán" fürödj és inkább ott mosd meg magad, ahol muszáj. Aztán egyszer csak, ahogy jött ez a viszketés el is múlt, persze nem ezektől, de a panaszokon nagyon sokat enyhítettek, már tudtam aludni és nappal sem vakaróztam annyit. Én így éltem túl ezt az időszakot. Ha eddig nem szóltál a dokinak, föltétlen említsd meg, inkább vizsgáljanak meg, nehogy baj legyen.
Sziasztok,
én is nagyon viszketek. Fürdés után bekenem magam, akkor jobb, de estére mindig nagyon kellemetlen tud lenni. Próbálok belenyugodni.
Amúgy engem kifejezetten eltiltott a dokim a fürdéstől, nem szabad egy bizonyos testhőmérséklet fölé menni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!