Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek mi a jobb, ha...

Szerintetek mi a jobb, ha megmondják az ultrahangon a baba nemét, vagy ha meglepetés marad?

Figyelt kérdés
Ti hogyan akartátok/akarnátok?
2011. ápr. 10. 13:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Én alig vártam már, hogy megmondják az Uh-on. :) Első baba, kisfiú.

De majd a második babánknál, lehet meglepit kérek, remélem a párom is beleegyezik. :)

2011. ápr. 13. 18:14
 12/14 anonim ***** válasza:
Mindkétszer alig vártam, hogy megtudjam:)))Egy 4 éves kislány és egy 2 hetes kisfiú anyuja.
2011. ápr. 14. 12:08
 13/14 anonim ***** válasza:

Az attól függ... Az elsőnél tudni akartam, a 28. héten meg is mondták,hogy kislány.

A 2. babánk neme a születésénél derült ki, és Apa csalódott volt,mert kisfiút szeretett volna.

Most a harmadiknál... 2 kislány után azt mondom,ma kár volt megkérdezni,lát e valamit a doki... szeptembertől ugyanis 3 lányos szülők leszünk. Ezt ma még nem is mertem megmondani a páromnak,mert igen kiakad szegény.

Én reménykedem,hogy tévedett a doki, mert szemmel láthatóan csak rávágott valamit- elég sz.r a gépe,jó fél méterről nézte a képernyőt,nem is nagyított rá,mint az első lányunknál...

Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!

2011. ápr. 14. 12:30
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem olvastam el most a válaszokat. Én nem értem miért jó, ha meglepetés ér? Már az egy hatalmas boldog meglepetés, amikor kiderül, hogy baba lesz. Nekem ennyi doszt elég. Szerintem nagyon praktikus, hogy megtudhatjuk előre a nemét, mert így sokkal könnyebb felkészülni. Pl. babakocsit venni vagy amikor eldöntjük, hogy milyen színű legyen a babaszoba fala. Persze ezt csak akkor lehet megtenni, ha biztosra mondják a baba nemét. De szerintem jó ha tudjuk előre. Ha meg nem tudják megmondani biztosra, akkor ott van a meglepetés esélye annak, aki nagyon erre vágyik, bár szerintem felesleges.
2011. ápr. 14. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!