Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 3.babámat várom, a 17.hétben...

3.babámat várom, a 17.hétben vagyok kb.3 hete érzem hogy mozog. Az utobbi pár napban elég sokat. De tegnap reggel óta csak hébe-hóba és elég gyengén. Másnál is ilyen váltózó?

Figyelt kérdés
Nem emlékszem hogy az előző terhességeimnél is volt ilyen.Amugy nincs semmi panaszom.
2009. márc. 1. 16:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Én a 4. gyerkőcömet várom,most 26 hetesek vagyunk.Abban az időszakaban nálam is változó intenzitással mozgott a pocaklakó,illetve én éreztem hol jobban,hol kevésbé.Ne aggódj,biztosan minden rendben.Lehet,hogy most máshol van,esetleg a lepény mögé bújt és azért érzed kevésbé,vagy egyszerűen csak olyan helyen van,ahol gyengébbnek tűnnek a mozdulatai.Ilyenkor még van helye vándorolni.
2009. márc. 1. 16:50
 2/2 anonim ***** válasza:
nekem még csak egy van, de én emlékszem, hogy sokszor megijedtem ebben a koszakban, hogy rapszódikuan mozog, ez még nem jelent semmit, mert nem is lehet érezni mindig a mozdulatát szerintem függ attól, hogy hol fekszik éppen!
2009. márc. 1. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!