Lehet, hogy 14hetesen a babámat éreztem kidudorodni két
reggel is?
Figyelt kérdés
Tegnap reggel másodjára éreztem azt, hogy a bal oldalamon feküdve órák hosszat, mikor visszafordultam a hátamra, odatettem a kezemet a hasamra, a köldök alá, és CSAK a baloldalon valami teniszlabda-nagyságú keményebb vmi dudorodott ki, de a jobb oldalon viszont puha volt és nem dudorodott ki semmi!!! Először pár napja tapasztaltam, akkor is azt hittem lehet a baba, de most újra előfordult. Két emberrel is beszéltem, és azt mondták, hogy az az én "kisrigóm" volt. :) Persze mocorgást nem éreztem, az még esetleg korai első babánál. Nektek is volt hasonló?
Én is érzem a drágámat így. Már 17 hetes vagyok a 2. babával, de eddig még csak ilyen módon érzem én is.
Csak nekem a jobb oldalon, és eddig úgy néz ki lányka lesz Ő is..:))
azt mondják ha jobb oldalon fekszik lány, ha bal oldalon, akkor fiú...:D:D
De persze ez csak a mende-monda..:))
Gratula.
2009. jan. 9. 10:54
2/11 anonim válasza:
szia,
Bizony-bizony..:)) Ő az.
Én is érzem a drágámat így. Már 17 hetes vagyok a 2. babával, de eddig még csak ilyen módon érzem én is.
Csak nekem a jobb oldalon, és eddig úgy néz ki lányka lesz Ő is..:))
azt mondják ha jobb oldalon fekszik lány, ha bal oldalon, akkor fiú...:D:D
De persze ez csak a mende-monda..
2009. jan. 9. 10:55
3/11 anonim válasza:
óóó, bocsi...elszállt a firefox..és 2x küldtem el a választ..
2009. jan. 9. 10:56
4/11 A kérdező kommentje:
Hihi, én meg már megörültem, hogy 3szor is válaszoltak nekem. :)))))) Na meg ezt lehet bebeszélem magamnak, de rosszul aludtam az éjjel, mert nagyon beteg vagyok és a pocakom is néha menzisen húzódott, meg néha szurkált, és odatettem a kezem, egyszer buborékolást éreztem, ami tuti NEM a baba volt, DE.... kétszer vagy háromszor nagyon enyhén mintha éreztem volna a kezem alatt behorpadást ill, kidudorodást, de csak nagyon picit. De a reggeli dudor tegnap akkor tutira ő volt. :)
2009. jan. 9. 11:09
5/11 anonim válasza:
Szia,
Én 34 hetes vok már, és fiút várok. Nálam 16 hetesen forult elő hogy háton fekve kb 2 órát tartottam a kezem a hasamon és úgy éreztem hogy belebújt valaki. Fel is kiáltottam a páromnak, hogy itt van! itt van! persze el is "ment" gyorsan, és kb 1 hetet kellett megint várjak rá..utána már nem kiabáltam :)
Viszont nekem a baloldalamon volt ez ahogy az előttem szóló írta :) szóval szerintem is a babád az, ő azért már 8 cm! :)
2009. jan. 9. 11:16
6/11 anonim válasza:
Szia
Én is éreztem ilyen kidudorodást :) És az tényleg a babácska! :)
Nekem a jobb oldalamon feküdt és tényleg kislány lesz, vagyis most kedden azt mondta két doki is. Ezek szerint ez a mende-monda igaznak bizonyult az én esetemben!! :)
2009. jan. 9. 11:22
7/11 A kérdező kommentje:
De jó, hogy nektek is volt ilyen! :)
Én a népi hiedelmekben abszolút nem hiszek, főleg hogy annyiféle van és mindig van jó pár kivétel.
2009. jan. 9. 13:05
8/11 anonim válasza:
szia!en sem hiszek a mende-mondäknak,de en is mindig a bal oldalamon erzem,es fiucska.:) mär a jobb kezemmel is probälkoztam,de semmit nem ereztem.elöször en is a 14.heten vettem eszre,hogy valami van ott,mozgolodott is rendesen a pici.mindenki azt mondta,hogy csak a beleim azok...persze en tudtam,hogy az mär a baba.a 15.hettöl mär pici rugäsokat is ereztem.most 17+5 hetes vagyok,es mär szinte le sem äll a babäm!nagyon jo erzes!boldog babaväräst!
2009. jan. 9. 14:23
9/11 anonim válasza:
utolso vagyok:nekem este aktivabb mint reggel!figyelgetsd te is! :)
2009. jan. 9. 14:25
10/11 A kérdező kommentje:
Jó, figyelgetni fogom. :) Az előbb a laptop picit a hasamon volt, vagyis hozzáért (nyugi, picike, nincs 1.5kg) és éreztem valamit egy pillanatra arrébb mozdulni. De nem tudom hogy csak levegő volt, vagy az én kisrigóm. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!