Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Várhatóan hosszabb kórházi...

Várhatóan hosszabb kórházi tartózkodásra mit vigyek hogy ne unatkozzak, mivel üthetném el az időt?

Figyelt kérdés

Szülés előtt már jóval be kell feküdnöm, a férjem nem tud majd minden nap jönni, kicsit félek, hogy mit fogok csinálni, meg mit fogok enni, mert a kórházi kajától már előre félek (sajnos elég finnyás vagyok)

Hogy készüljek?

2009. márc. 1. 10:59
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeretsz olvasni, vagy rejtvényt és/vagy zenét hallgatni fejteni akkor a "szórakozás" egy része megoldódott. A többi részére marad a kötelező program (hétköznap vizit vizitbe és illetve vizsgálatok) illetve biztos lennék hasonló helyzetben lévő kismama társaid. Az ebéd általában elfogadható szokott lenni, de a reggelihez és vacsorához nem árt egy kis pótlás. Tejtermék, jobb minőségű felvágott, zöldség, gyümölcs. Általában van a betegek által használható hűtő, én egy névvel ellátott kajás dobozban tartottam a plusz kajámat.
2009. márc. 1. 11:11
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

A kaja jól jön:-) vigyél magaddal vajat, zöldséget, gyümölcsöt, nasit, tartós szalámit (száraz szalámit, az jobban eláll) szeletelt sajtot, ezekből bármikor ehetsz, ha éhes vagy, és ki tudod velük egészíteni a meglévő kórházi kosztot. Amúgy annyira nem kell félni, én több helyen voltam kórházban, és mindehol jó volt a kaja.

Időeltöltésként beszélgess a többi bennt fekvővel, vigyél könyvet, olvass, estleg tanulhatsz is valami egyszrűt, vihetsz mp3-at (zenét), ha tudsz, kimehetsz sétálni, és ha van tévé, nézheted.

Én egy hetet feküdtem bent 29 hetesen, én is féltem, de Ne félj tőle, annál rosszabb lehet.

2009. márc. 1. 11:11
 3/7 anonim ***** válasza:

vagy ha szereted a kézműves dolgokat, pl karkötő "hurkolás" stb, v ha vb varrni szeretsz akkor a babának is barhatsz kézzel vmit:)

Kaját éppen ott is vehetsz ha nagyon rossz amit adnak, v vigyél magaddal vmi olyat ami nem romlik meg egykönnyen, v ha nem is mindennap de amikro bemegy a férjed majd biztos visz neked vmi finit:)

Jo babavárást, puszi

2009. márc. 1. 11:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha hosszabb időre mennék én vinném a laptopom, és vennék hozzá pl Vodánál USB netet. Azzal egész nap el lehet lenni.
2009. márc. 1. 11:55
 5/7 anonim ***** válasza:

én nem mernem bevinni a laptopom, viszont konyvet igen, illetve ne nevessetek, de a nagy várakozások alatt (volt, hogy egy huzamban 12 orat voltam a korhazban, ebbol 11et kellett varni, fel ora volt az "akcio"), meg naponta jarok, altalaban 1 orakat varok, szóval lecseréltettem az ócska, régi telefonom (ugy 7 eves lehetett szegenyke) egy új, nagykepernyos okostelefonra, felraktam ra pár filmet, sok zenet, es kb 20 könyvet, majd jatekokat is teszek fel ra, ha rajovok, hogyan kell, es azzal elleszek.

tudom, draga megoldas, de pl nalunk a gyerekszobaban nincs mp3lejatszo, magno, vagy ilyesmi, oda is barmikor atvihetem majd, ha zenelni szeretnek a manónak.

(netet nem fizettem ra elo, itthon ramegyek wifire, vagy bluetoothra, amikor valahol vagyok, meg annyi mast tudok vele csinalni, vagy jo esetben van hotspot is, de akár meg netet is tehettem volna ra).

ja, és jobban el tudom tenni, mint a notebookot, sajnos ahova megyek korhazban, sok az erosen pigmentalt kisebbseg (nem vagyok rasszista, felreertes ne essek, de jobb félni, eleg durva alakokat lattam)

Kaja: hat, ha tudod, valakivel beszeld meg, hogy vigyen be jo kis hazikosztot, pl anyukad, nekem senkim nem lesz, de szerintem a korhazi kaja lesz a legkisebb problemad. esetleg rendelj (a netpincernek van ilyen napikaja része, heti 3500-4000 forintbol napi 3x etkezes kijon mar, es nem is rosszak..)

2009. márc. 1. 13:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is hamarabb be kell feküdnöm, kb. a 26-28. héttől. Én is könyvekkel, rejtvényújságokkal, mp4-gyel készülök. Naplót is fogok írni, meg tervezgetem a babaszobát. Biztos sokat fogok aludni is (mivel tapasztalatok szerint az éjszakai alvás nem fog egyhuzamban menni. Valaki mindig wc-re jár, horkol, hajnalban már csattognak a folyosón, jönnek a takarítónők, ... ) Hozzám sem tudnak majd mindennap bejönni, mivel a Sote II.-n fogok szülni, de nem vagyok pesti. Laptopot én se merek bevinni, úgy hallottam sok a lopás! A kajára meg azt találtam ki, hogy lehet veszünk elektromos hütőtáskát, és abba csak én pakolok majd. Az itteni kórházban már jártam úgy,hogy eltűnt a kajám, hiába volt ráírva a nevem. Ja,meg lehet beviszem a gameboyt, azzal jól el lehet játszani.
2009. márc. 1. 13:45
 7/7 A kérdező kommentje:

köszi a jó ötleteket, volt egypár, amire nem is gondoltam volna.

Köszi mégegyszer!

2009. márc. 1. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!