Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, ki szenved még...

Kismamák, ki szenved még ezzel a fájdalommal?

Figyelt kérdés
21 hetes leszek vasárnap, és egyre jobban, már két napja annyira fáj a fenék csontomnál, hogy se feküdni, se állni, de ami a legrosszabb menni nem tudok, mert nagyon fáj. Anyukám szerint tágul a medence csontom. De egyre jobban fáj, és szinte egész nap. Mivel lehetne enyhiteni?
2011. ápr. 8. 16:31
 1/4 anonim ***** válasza:

Én 15 hetes múltam, és már nagyon régóta fáj a derekam alatt, a fenekem jobb oldalán belül. Nem tudom hogy ideg vagy csont vagy izület, de elég borzasztó. Már észrevettem, hogyha sokat sétálok, mozgok akkor sokkal jobb, viszont ha fekszem, pihenek, akkor rosszabb.

Valószínûleg igaza van anyukádnak, az enyém is azt mondta, hogy tágul a medence. és sok jót ne várjak a szülésig. Szerintem próbálj sétálni nagyokat, az jót tesz.Mást úgysem tehetünk.:)

2011. ápr. 8. 17:56
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. És boldog babavárását :)
2011. ápr. 8. 18:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen a 22.héttől kb.annyira,hogyha leültem,vagy lefeküdtem,alig bírtam felállni.beletelt vagy 2percbe,mire kiegyenesedtem.de mára már semmi nyoma.27hetes vagyok.:)
2011. ápr. 8. 19:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem a szeméremcsontom fáj.(20 hetes vagyok most) Első terhességemnél éreztem, ahogy tágul a csípőm, éjjelente arra keltem fel. A terhesség végére olyan 12-13 cm-rel lett nagyobb a csípőm, pedig alig maradt rajtam szülés után 1-2 kg.
2011. ápr. 9. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!