Mennyibe kerül egy szoptatós melltartó?
Szia! Hát ha Brendonba, vagy fehérnemü boltban veszed akkor kb. 5-6eFt-től kezdődnek.De egyes boltokban lehet olcsóbbat(2500Ft kölür)is kaőni.Meg piacon is. Nekem van mindkét féle.Nekem mondjuk a drágább jobban bejött, mert jobban megtartotta a melleimet, mondjuk nekem nagy méret kellett(95E-F).De van ismerősöm akinek tökéletesen megfelelt az olcsóbb is.
Remélem segítettem.
Fehérnemű boltban vettem, 1990 Ft volt. De már msot nem kedvelem. Mindegy, amúgy kényelmes, meg biztosan praktikus is, hasznomra lesz, azt tudom. De nem kedvelem, mert vastag a hátán a pánt és felcsúszik a nyakamba szinte.
De ez csak amolyan "tessék-lássék panasz". :):):):) Boldog vagyok, hogy hosszú próbálkozás után ilyen melltartót hordhatok. :)
én a www.bonprix.hu oldalról rendeltem, egy csomagban 2 db van, 2490 ft a kettő és nagyon jó minőségű, puha, meg vagyok elégedve vele
sokkal jobb a minősége, mint amit a brendonban vettem 4200-ért :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!