Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi lehet a bajom? Nem értem...

Mi lehet a bajom? Nem értem mi lehet.

Figyelt kérdés

Pár napja ilyen nyilalgató, szúró érzéseket érzek a jobb petefészkem körül meg az alhasamnál. Arra gyanakodtam, hogy vakbélgyulladás. Tegnap voltam orvosnál, aki azt mondta, hogy nem vakbél, hanem lehet, hogy nőgyógyászati probléma. Amikor az orvosnál várakoztam, beszélgettem egy nővel és rákédezett arra, hogy nem-e terhes vagyok. Nem tudtam rá mit válaszolni. A menstruációm, csak 2napig tartott 5helyett és nem is igazán véreztem. Eléggé kivánós vagyok, szinte folyton aludnék, hányingerem van egész nap meg kis görcsöket érzek az alhasam tájékán meg olyan mintha feszülne. Hétfőn csináltam egy tesztet, ami negativ lett. Délután csináltam, és ha terhes lennék akkor a teszt idején voltam olyan 4+3napos kb. Nem tudom mit higgyek. Lehet tényleg terhes vagyok csak a teszt nem mutatta ki?

Jövőhéten megyek orvoshoz csak kiváncsi vagyok a véleményekre.

2011. ápr. 7. 16:13
 1/9 anonim ***** válasza:

Lehet,hogy terhes vagy,csinálj még egy tesztet! Én 4+2voltam mikor teszteltem,de nagyon nagyon halvány lett! Pár nap múlva teszteltem újra,akkor már egyértelműen pozitív volt!

Majd írd meg,ha voltál dokinál,vagy teszteltél.Kíváncsi vagyok!

2011. ápr. 7. 16:31
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem előfordulhat, hogy terhes vagy. Előfordul, hogy a teszt nem mutatja ki, vagy esetleg hibás a teszt, és azért nem.
2011. ápr. 7. 18:01
 3/9 anonim ***** válasza:

Nekem 5 hetesen már erős pozitív volt. Szerintem várj néhány napot és csinálj még egy tesztet.

22+2 khm

2011. ápr. 7. 18:22
 4/9 anonim válasza:
Terhességem elején vakbélgyulladásra gyanakodtak az orvosok. Rögtön egy orvosi körvizsgálatra küldtek. Sebészet, nőgyógyászat, vérvétel, vizelet, röntgen, ultrahang. Aznap kellet volna megjönnie hihetetlen menstruációs görcsöm volt és hasonló szurkálásos panaszom volt mint neked. A akorházban nem találtak semmit kérdeztem ultrahangon hogy látszódna e ha baba lenne de mondták hogy ahhoz hüvelyi ultrahang kell. Az orvosok nem találtak semmit hazaküldtek hogy pihenjek. Nem jött meg a mensim így pár nap múlva csináltam egy tesztet ami negatív lett. Még egy hét elteltével vettem még egy tesztet és pozitív lett halványan de ott volt még egy halványka csík. Egy hétre rá elmentem orvoshoz és ott mocorgott a picike az ultrahangos felvételen. Kértem genetikára beutalót a röntgen miatt de azt mondták ,hogy alaptalan a félelmem úgyhogy most egy boldog 11 hetes terhes kismama vagyok:)
2011. ápr. 9. 15:00
 5/9 A kérdező kommentje:

huha. Mintha ezt én irtam volna, a pozi teszt kivételével. Én csak 1x teszteltem. Neked voltak terhes tüneteid?

Gratulálok :)

2011. ápr. 9. 15:54
 6/9 anonim válasza:
Az elején csak egy kis mellfeszülés de semmi más. Még viccelődtem is vele ,hogy isten megkímél engem a rosszullétektől. Nah elhamarkodott volt az a kijelentésem mert rá 2 hétre már olyan reggeli rosszulléteim voltak/vannak hogy egész napra kihatnak. DE teljes mértékben azt hittem hogy nem baba mert úgy éreztem minden percben hogy mindjárt megjön. Azt elfelejtettem írni hogy este amikor haza értem csalódottan láttam hogy picit vérzek. Páromnak mondtam is hogy nem vagyok terhes:( de más napra elmúlt teljesen és ugye jöttek a tesztek:) ÉS most már bizton állítom hogy van egy kis pocaklakóm:)
2011. ápr. 9. 16:27
 7/9 A kérdező kommentje:

Hamarosan nekem is kiderül, hogy van-e pocaklakóm-e vagy sem.

Nekem most a legrosszabb tünetem, ha mondhatom igy, a fáradság. Eléggé sokat alszom, de lehetséges, hogy ez csak a tavaszi fáradság :)

2011. ápr. 9. 16:33
 8/9 anonim válasza:
Szorítok hogy ne tavaszi fáradtság legyen:) majd írd meg hogy mi volt:)
2011. ápr. 9. 16:48
 9/9 anonim ***** válasza:
Csináltál tesztet?
2011. ápr. 11. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!