Szerintetek a pocakméretem megfelel 16 hetes kismaminak? Nem pici?
Szerintem pont jó:-), jó látni, hogy nem mindenki Rubincs Rékásan :-) fogja fel.Szép poci, jó egészséget nektek!
19 h km
Én nev vagyok rubintrékás", de se az elsővel, se másodikkal szinte nem volt hasam 16 hetesen.
Emlékszem pontosan arra, hogy amikor másodikkal a 16. hetes vérviszgálatokra mentem, a sima csőnacim volt rajtam.
ja és mind két gyrekem agy lett (4,4 ill 4 kilósak)
Első vagyok.
A nővérem 155 cm magas, és 50 kilóról kezdte a terhességét, tehát nem volt husi alkat.Neki már 8 hetesen látszott, hogy baba lesz, mert egyszerűen olyan a testalkata.Nagyon büszke volt rá, és nagyon örült(ünk) a babának.
Ha a vérnyomásod, cukrod, kilód rendben, örülj tovább a nagy pocinak, mert valahol azt olvastam, hogy azok a babák, akiket már nagyon vártak, hamarabb látszódnak anyán.De lehet csak belemagyarázás.
Én nagyon élvezem, hogy mióta látszik hogy terhes vagyok, még az idegenek is automatikusan kedvesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!