Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 29 hetes baba már életben marad?

29 hetes baba már életben marad?

Figyelt kérdés
2009. febr. 28. 16:56
 1/8 anonim ***** válasza:
73%
Szia! Mért ne maradna életben??? Nem értem!!! Van valami baj???
2009. febr. 28. 16:57
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Bizti még egy darabig inkubátorba lenne,de szerintem is minden ok lenne vele!

Feltéve,ha minden rendben a kis emberkével!!!

Mi a baj?

2009. febr. 28. 17:02
 3/8 A kérdező kommentje:
sok mindenki mondta hogy még ilyenkor nagyon kevés az esélye annak hogy életben marad. Azért kérdesztem mert veszélyesztetett terhes vagyok.
2009. febr. 28. 17:02
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
1 vagyok! nyugodj meg! Az nem jelenti azt hogy előbb szűlsz!Én is az vagyok amúgy! Vagy nem vagy jól?
2009. febr. 28. 17:06
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is az voltam, mégis 40 hét + 2 napra szültem. Ne aggódj!

Talán a 24. v 25. héttől van esély a túlélésre, ha jól tudom. Szóval 29 hetesen már valószínű, h életben maradna. Mindenesetre csak pozitívan! Pihenj sokat, beszélgess hozzá, meséld el neki, h mennyire várod, de még maradjon odabent növekedni! Hidd el, nem lesz semmi baj!

2009. febr. 28. 17:12
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Anyósom kolléganőjének a menye áprilisra volt kiírva és januárban, azt hiszem 28 hetesen megszületett a kisfia. Azóta is inkubátorban van, de magától lélegzik, és fejlődik. 900g-mal született, most azt hiszem 1400g.
2009. febr. 28. 20:48
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen, orvosi segítséggel életben marad. Már a 24. héten megszületett babákra is ezt írja a szakirodalom.

Két példa ezek mellé az én környezetemből:

1. Egyik utcabelink 32. héten szült, egészséges a mára már 2 éves babája.

2. Egyik kolléganőm 30. héten szült, (már nagyon régen, mert azóta 24 éves a lánya) és orvosi segítséggel vele is minden jól alakult.

Nyugodj meg! Bízz abba, hogy te is (meg amúgy én is) a lehető legtovább hordjuk a szívünk alatt a kisbabánkat. Mert amúgy néha én is aggódok ilyen dolgok miatt.

Üdv! 31 hetes

2009. febr. 28. 20:56
 8/8 anonim ***** válasza:
75%
A 24. hét előtt még vetélésnek számít a szülés. A 28 héttől már 50-70% esély van a túlélésre (csak nem feltétlen jelent egészséget is), innentől kezdve minden nap egyre több esélyt jelent, a 30-32. héttől már 80-90 %. Én is veszélyeztetett terhes vagyok, hármasikrekkel.
2009. febr. 28. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!