Minimum egy hónapot lenne kórházban,és egy jó koraszülött osztályon egy 29 hetes babának 90% az esélye tehát a 32 hetesnek szerintem majdnem 100%.
2010. jún. 25. 18:34
2/18 anonim válasza:
Hogy életben maradjon, szerintem ahhoz már elég jók az esélyei, úgy 85-95%.
Az, hogy egészséges lesz e, az más kérdés. 100%esélye arra, hogy egészséges legyen, a 37. hetet betöltve szokták mondani. Mivel 32 hetesen még az agy, és a tüdő nem teljesen fejlett, szerintem kábé 80% esélye lehet egy ilyen korú babának a teljesen egészséges életre.
2010. jún. 25. 18:44
3/18 anonim válasza:
Előző vagyok: 32 hetes terhes vagy? Én 33+3, én is állandóan latolgatom az esélyeket:D
2010. jún. 25. 18:45
4/18 anonim válasza:
Ti miről beszéltek? Annak az esélye, hogy túléli és egészséges lesz 98% vagy annál több. Én is 8. hónapra jöttem farral, kemény két hetet voltunk anyával kórházban. Igazából ma már a 24. héten megszülető magzatot is meg lehet menteni (jó nem Magyarországon).
2010. jún. 25. 18:49
5/18 A kérdező kommentje:
szia!vasárnap leszek 32hetes.
:)
2010. jún. 25. 18:52
6/18 anonim válasza:
Kedves utolsó, attól, hogy te egészséges maradtál, 8 hónapra születtél, attól még vannak olyanok, akik szintén 8 hónapra születtek, de valami maradandó károsodást szenvedtek. Nekem van olyan ismerősöm, aki 6 hónapra született és kutya baja, de van olyan ismerősöm is, aki 7 hónapra született, és maradandó károsodása lett, amiatt, hogy a tüdeje nem volt rendesen kifejlődve.
2010. jún. 25. 18:53
7/18 anonim válasza:
Habár az sem mindegy, hogy honnan számoljuk a heteket. Az előző kommentem a megtermékenyítéstől számított.
2010. jún. 25. 18:54
8/18 anonim válasza:
8. hónapra minden kifejlődik, csak súlynövekedés van a 9. hónapban.
2010. jún. 25. 18:55
9/18 anonim válasza:
Gondoltam, de ne aggódj, nem lesz semmi baj, én mindig azt mondogatom magamnak, hogy minden nappal nagyobb az esély, és ezt már a 24. héttől mondom, mert én is tudom, hogy egy 24 hetes akár életben is tud maradni...csak mindig mond meg a picibabádnak, hogy várjon még, ne legyen türelmetlen---habár mostanában már azt szoktam neki mondani, hogy jó lesz az is, ha 38. hetet betöltve kibújik, azt se bánom, mert egyre kényelmetlenebb, nem igaz?
Bocs az offért:D
2010. jún. 25. 18:56
10/18 anonim válasza:
Jó olvasni, hogy nem csak én agyalok ezen. Szörnyű, számolom a napokat és nyugtatgatom magam, hogy most már talán nem lesz semmi baj.:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!