Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Júliusra kiírt kismamák hogy...

Júliusra kiírt kismamák hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Én 6-ra vagyok kiírva,de lehet hogy már júniusban meglesz a baba. Második terhességem és szerintem nem húzom addig a tesó mellett. Kinek hogy sikerült az AFP-je,vércukra? Panaszok? Közérzet? Meséljetek...
2011. ápr. 7. 03:22
1 2
 11/15 anonim válasza:

Szia!

Próbáld ki a kismama párnát (szopi-párna ha úgy ismerősebb)alváshoz.

Nekem nagyon bevált.:)

2011. ápr. 8. 09:56
 12/15 A kérdező kommentje:
Sziasztok!:) Ki hogy van? Már mindenki megszült? Én még mindig egyben vagyok!!!!!!!!!!!!:S
2011. júl. 14. 22:32
 13/15 anonim ***** válasza:

Én 21-re voltam kiírva, de most 11-én megszültem :) Éjszaka folyt el a magzatvizem, és délután 14:45-kor bújt ki a kicsi lányom 3000gr és 50cm. Tegnap jöttünk haza a kórházból :)

Könnyű szülést neked!

2011. júl. 15. 09:30
 14/15 anonim ***** válasza:

Én az első válaszoló vagyok..

Szerencsés vagy, hogy a doki nem indította még meg a szülést. Én is 21-re vagyok kiírva és rettegek az indítástól. Mostanában fáj a fejem napok óta és van amikor a derekam is fájdogál, mint menzi előtt. Az aranyerem még soha nem volt ilyen fájós...de amúgy minden rendben, még egyben vagyok. Már nagyon izgulok a szülés miatt...

Az előző válaszolónak gratulálok a kislányához! Neked pedig szorítok, hogy minden rendben legyen...

2011. júl. 15. 18:01
 15/15 A kérdező kommentje:
Engem hétfőn indítanak,de nagyon remélem,hogy megúszom. Már bő 2 ujjnyira nyitva vagyok,szóval legalább nem hiába tartok 41+2 hétnél! Nagyon reménykedem hogy elfolyik a magzatvíz vagy lesznek végre fájásaim! Kedves utolsó minden jót kívánok én is neked!
2011. júl. 15. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!