Engem nem érdekel a suttogó módszer, sem a kötődő nevelés! Baj ez?
Úgy érzem, minden gyerek egyéniség, nem állatot fogok idomítani, hanem türelemmel és szeretettel, tiszta anyai ösztönre bízva magam és a gyermekemet megismerve nevelni, szeretni, törődni.
Ti mit gondoltok? Lehet könyvből nevelni? (Ha egy-egy kérdés felmerül bennem, úgyis utánanézek a dolognak természetesen, de ez a teljes új módszer....?
Én is megvettem a Suttogó I-II-t, mert hogy az KELL! Na pár fejezet után repült is a polc leghátsó részébe. Azóta sem nyitottam ki. Hát aki könyvből (és ráadásul abból) akar nevelni - egészségére! Nekem nagyon nem jött be.
Valóban minden gyerek más, nem lehet ráerőszakolni valamit (főleg az én akaratos 5 évesemre). Ki kell tapasztalni, hogy mi a jó a gyereknek és szülőnek, kompromisszumokat kell kötni (sokat) és akkor működni fog. Tökéletes sosem leszel te sem, apa sem és a gyerek sem. De ez így jó :-)
Szerintem semmi baj. :) Nem voltak mindig konyvek es szuperdadak, az emberiseg megis eleg regota jelen van a Foldon.
Szerintem ha olvas az ember ilyen modszerekrol, az se baj. En ugy vagyok vele, hogy meg kell szurni az informaciot. Amit magadenak erzel, szimpatikus azt szepen bevezeted, a tobbit hanyagolod. A legfontosabb a szeretet es az egyensuly, barmit is csinalsz.
Szia
13 honapos a lanyom es szegyen vagy sem, egyetlen ilyen konyvet sem olvastam.Nem azert, mert nem olvasok, vagy nem erdekel a lanyom!!
Szerintem tonkretenne a harmoniat ami koztunk van.Sokak szerint nem jol csinalom az anyasagot, mert valamiben tul szigoru masban pedig tul engedeken vagyok.....hat senki nem tokeletes, de nekunk igy jo, es okos ertelmes a lanyom!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!