Hányadik héttől voltatok TERHESEK és nem ÁLLAPOTOSAK? Azaz mikor vált teherré a has? (lábdagadás, vizesedés, derékfájás)
Hát mondjuk ez a tipegős járás, már nekem is az agyamra megy. Normál tempóban öt perc alatt megfordulok a boltból, most 15 percig megyek csak odafelé :D Ha kicsit sietni akarok, bekeményedik a pocakom, ha nem sietek, akkor meg úgy érzem kiszakad a helyéről gyerekestül mindenestül.
Jóslófájásom eddig kétszer volt, mindkétszer kb félnapi rohangálás után, mindkétszer azt hittem lekaparom a falat( kőkemény pocak, vizelési, és székelési ingerrel megfűszerezve, meg némi derékfájással ). Elsőnél elkezdtem kinyilni is, a másodikat nem tudom, mert azóta nem vizsgáltak, de szerintem akkor is ez történt.
Ez már a második babám, elsővel sokkal többet kínlódtam terhesség alatt, ötödik hónaptól vizesedtem, sokkal előbb jöttek az izületi fájdalmak is, és ötödik hónaptól voltak pocakkeményedéseim is. Viszont úgy megszültem, hogy nem éreztem semmit, ezért volt most fura ez a két jóslófájás, mert az első szülésemnél mégcsak hasonlót sem éreztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!