Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan kismama, aki a...

Van itt olyan kismama, aki a 26-27 hét körüll már elkezdett vizesedni?

Figyelt kérdés
3 napja megduzzadt a bokám, zsibbadnak az ujjbegyeim. Doki szerint ez lehet normális, de akár kóros is... 2 nap múlva lesz meg a vér és vizelet eredményem, addig szétparázom magam... volt így vki? és mi lett a vége?
2011. ápr. 5. 15:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nekem már a 24.héten volt, hogy az ujjaim bedagadtak - főleg akkor, hogyha sokáig álltam és lógattam a kezeim (várakozásnál). Vérképem, vérnyomásom teljesen jó, úgyhogy azt tanácsolták, hogy minél kevesebb sót fogyasszak és igyak még több folyadékot.

Előző terhességemnél kb. a 32.héten kezdtem vizesedni, de minden eredményem akkor is rendben volt, a 41.héten szültem természetes úton.

2011. ápr. 5. 15:54
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, azért kicsit megnyugtattatok. Valahogy majdcsak kibírom azt a 2 napot az eredményekig :) Lehet, amiatt is parázom, mert rég voltam UH-n, (5hete) és azóta nem láttam a picit, h fejlődött-e rendesen, így most bet...jtam:)
2011. ápr. 5. 16:02
 13/14 anonim ***** válasza:

hojjjé, de még mennyire. 18 hetesen kezdtek zsibbadni az újjaim. 24 hetesen sírtam a fájdalomtól mert nem elég hogy nonstop zsibabdtak, még iszonyatosan fájtak is. a dokim ráfogta hogy terhességi tünet, mindenki elhajtott. egy ismerős orvos csinált vérvizsgálatot és kiderült súlyos kalcium hiányom van,a zért fájtak a kezeim és azért voltak görcsben minden reggel. én már sokszor öltözni sem tudtam,a férjem segédkezett. fogat mosni, hajat szárítani? sírva ment. a dokim nem vette komolyan a hízásomat sem.

32+5 napra császároztak toxémia miatt. addigra 25 kiló jött fel, majdnem 4g volt a fehérjeürítés és 170-180-on alig tudták gyógyszerrel tartani a vérnyomásomat!

én nem tudok jót mondani, nekem szenvedés volt. :( lényegében megváltás volt a császár viszont ha a gyerekemre gondolok akkor még nemhogy kettő, de akár 12 hónapig is ki bírtam volna. szóval nálam kóros volt és hiába volt magándoki, nem vette komolyan. nem figyelt fel az ödémára, mint ahogy más is simán hazaküldött 150-es vérnyomással.

2011. ápr. 5. 18:45
 14/14 anonim ***** válasza:

Szia, nekem is 18 hetesen kezdődött a vizesedés, 26 hetesen már egyáltalán nem éreztem a kezemet, az utolsó 2 hónapban már a gombjaimat is alig bírtam begombolni.

30. héttől kezeltek toxémiával, de csak a 38. héten kellett császározni.

2011. ápr. 5. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!