17 hetes kismama vagyok.2-3 hete elkezdett néha szúrni a szívem. Normális ez?
Figyelt kérdés
2011. febr. 23. 12:16
2/3 A kérdező kommentje:
Még az elején volt ekg, akkor nem volt semmi különös. Mostanában kezdett el szúrni, nem is mindig, de már elégszer ahhoz h feltűnjön, túl sokszor, mint kéne.
2011. febr. 23. 12:33
3/3 anonim válasza:
16-20 hét között sokszor szúrt a szívem, voltam EKG-n is, nem volt nekem sem semmi különös, de azért még kardiológiára is elküldtek, szívultrahangot is csináltak, de semmi bajom nem volt szerencsére. Úgyhogy én ezek után betudtam terhességi panasznak. Amúgy az egyik napról a másikra elmúlt.
Nézesd meg magad, az a biztos, de reméljük neked is csak az lesz, mint nekem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!