Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meddig nem tanácsos fürdeni,...

Meddig nem tanácsos fürdeni, csak zuhanyozni?

Figyelt kérdés

Úgy kívánnék néha egy jó kis forró fürcsit.

Nah jó nem extra forrót, mert ugye már leszokattam magam a forróról pedig simán bírtam a 40 fokosat is, sőt nagyon szerettem, és mostanra no nem tudom hány okosban zuhanyzom, de amire addig azt mondtam jó most éget.. a megszokás.. :)

De most úgy kívánnék egy jó fürdést, kádban végignyúlni.. 21 hetes elmúltam.. szerintetek megengedhetem????

2008. febr. 9. 14:12
 1/6 anonim ***** válasza:
24%
Hát forrót semmi képpen sem,gondolj bele mi a fontosabb a forró fürcs vagy a baba?a meleg víz méhösszehúzódást okozhat és elvetélhetsz.Én is imádom a forró fürcsit,de sosem fürdök melegben,ill.csak kellemesen melegben,de volt már olyan,hogy iszonyqat kívántam és kb 2-3 perc után kiszálltam a kádból ,mert nem esett jó,nem tudom miért csak rossz volt.de volt olyan is,hogy jól esett,de mondom nem langyos de nem is nagyon meleg vízben.Ha ezt be tudod tartani,nyugodtan fürödj szerintem,amíg jól érzed magadat a vízben.Egy 18hetes kismama
2008. febr. 9. 14:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én a második babámat várom, és megmondom őszintén, hogy nem szabad meleg vízben fürödni, ezt itt, ezen az oldalon olvastam először. Az első terhességemnél minden este fürödtem az utolsó napig, és mert a kádunk jacuzzis, azt is használtam szinte naponta. Az orvosom (egy nagyon jó magánklinikára jártam)és a védőnőm is tudta, és soha nem mondták, hogy nem szabad. A szülésem pedig a 41. héten indul be, és 3,90 volt a baba, egészséges. A barátnőm a 7. hónapig járt hetente szaunába, az ő orvosa is tudta, és nem tiltotta. Most viszont, hogy olvasok itt ezt-azt, már ott tartok, hogy alig merek csinálni, enni,inni valamit, mert valaki mindenre azt mondja, hogy nem szabad. Persze, lehet valami ebben a forró fürdős dologban, mindenestre kérdezd meg az orvost vagy a védőnőt inkább.
2008. febr. 9. 15:02
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Az előttem szólóhoz hasonlóan, én is itt halottam először erről...Az elejétől kezdve kádban fürdök, sosem szerettem tusolni, mégsincs semmi bajunk. Nem állítom, hogy a forró fürdő jó, azt tényleg hanyagold, de kellemesen meleg vízben nyugodtan fürödjél! Nem is értem hogy bírtad ki eddig?

Nem szabad minden tilalmat ennyire komolyan venni.

Minden jót!

2008. febr. 9. 15:26
 4/6 anonim ***** válasza:
75%
Ki talál ki elyeneket?
2008. febr. 9. 15:27
 5/6 anonim ***** válasza:
62%
A forró fürdö nem jó azt tudom biztosan hogy nekem tiltota az orvos mert az elejétől 13hetes koromig barnáztam és a forró fürdés vérböséget okoz bevérezhetem volna azok szerencsésebek akiknek lehet ez nem rém hir mint az hogy nem szabad lakozni a körmöd van akinek lehet van akinek nem az ilyesmit mindenképpen az orvosal kell megbeszélni ö tudja milyen álapotba vagy én is szeretek kádba lubickolni de ha nekünk veszéjes akor majd fürdünk ha már elöbukantunk a nagyvilágba :)15hetes kismami
2008. febr. 9. 15:42
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Azt mondják, az elején(3 hónapig)nem szabad fürödni,utána ha jólesik nyugodtan, csak tényleg ne forróban.A bacik miatt ,meg hogy a habfürdős víz eleve nem tesz jót a hüvelynek,és ezért nem ajánlják a kádban fürdést az elején.Mondom állítólag.Én mondjuk betartom a zuhanyzást,mert sajnos mindig van valami bajom,elég gyenge az immunrendszerem, de aki bírja,miért ne.

2008. febr. 10. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!