Meddig nem tanácsos fürdeni, csak zuhanyozni?
Úgy kívánnék néha egy jó kis forró fürcsit.
Nah jó nem extra forrót, mert ugye már leszokattam magam a forróról pedig simán bírtam a 40 fokosat is, sőt nagyon szerettem, és mostanra no nem tudom hány okosban zuhanyzom, de amire addig azt mondtam jó most éget.. a megszokás.. :)
De most úgy kívánnék egy jó fürdést, kádban végignyúlni.. 21 hetes elmúltam.. szerintetek megengedhetem????
Az előttem szólóhoz hasonlóan, én is itt halottam először erről...Az elejétől kezdve kádban fürdök, sosem szerettem tusolni, mégsincs semmi bajunk. Nem állítom, hogy a forró fürdő jó, azt tényleg hanyagold, de kellemesen meleg vízben nyugodtan fürödjél! Nem is értem hogy bírtad ki eddig?
Nem szabad minden tilalmat ennyire komolyan venni.
Minden jót!
Szia!
Azt mondják, az elején(3 hónapig)nem szabad fürödni,utána ha jólesik nyugodtan, csak tényleg ne forróban.A bacik miatt ,meg hogy a habfürdős víz eleve nem tesz jót a hüvelynek,és ezért nem ajánlják a kádban fürdést az elején.Mondom állítólag.Én mondjuk betartom a zuhanyzást,mert sajnos mindig van valami bajom,elég gyenge az immunrendszerem, de aki bírja,miért ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!