Járnátok így továbbra magánrendelése?
Még az sztk rendelésen is bennt vagyok negyed órát uh-n és jó 10 percet a dokinál..
szerintem iszonyat kevés!
Hát nézd, ha havonta jársz és minden rendben, mit szeretnél még? Én kb 15-20 percet vagyok bent, de a vizsgálat nálunk sem több. Annyi, hogy szoktunk erről arról beszélgetni mert a férjem is mindig jön.
Bár valóban "kitessékelnie" azért nem kellett volna..
20+6 hkm
Attól függ, miért sietett... Ha szülésre hívták éppen, akkor természetes, hogy igyekezett lezavarni, bár ebben az esetben illik szólni, hogy esetleg menj máskor, mert most nincs ideje (én egyszer így jártam).
Egyébként én volt, 30-40 percet is bent voltam. Türelmesen válaszolt minden kérdésemre, alaposan elmagyarázott és megnézett mindent. Igaz, volt olyan is, mikor nagyon hamar végeztem, de akkor nem volt nekem sem semmi kérdésem, csak megnézte, hogy minden oké-e.
Mivel eddig semmi panaszom nem volt a terhességem alatt,ezért én is kb.15 percig szoktam bent lenni.Szintén méhszájvizsgálat,az le-fel öltözéssel,vizsgálattal együtt vagy 3 perc,illetve uh 5 perc,meg kiskönyvtöltögetés.
Kitessékelnie viszont tényleg nem kellett volna.Nekem is úgy tűnt a múltkor hogy picit hamar le akart zavarni a dokim,szerintem sietett,zavart picit,de nem szóltam.
Kedves utolsó!
Te hány hetes vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!