Dr. Gyenes Orsolya mikor rendel Szolnokon? Elérhetősége? Csak magánrendelése van vagy szokott lenni szakrendelése? Ha igen hol?
Figyelt kérdés
2011. jún. 16. 18:57
1/3 anonim válasza:
2/3 A kérdező kommentje:
Miért?
2011. jún. 16. 20:55
3/3 anonim válasza:
Több kismamától hallottam, hogy konkrétan amíg sorolod a problémáidat vagy beszélsz hozzá, ő az asszisztensével kitárgyal 1-2 receptet. Szrik az emberre magyarul. A pénzt viszont szereti.
Valamint, Rubint Réka fanatikus. Ezt értsd úgy, hogy olyan diétát írt elő nekem anno a terhesség alatt, hogy azt hittem meghalok (1 nap alatt), másnap a kórházban kötöttünk ki és 4 napig tartottak bent...
Én nem mennék olyan emberhez, aki egy szót se tud az anyaságról és szülés ügyileg saját tapasztalata sincs ... könyveket én is kitudok olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!