Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 9 hetes kismama! A párom kezd...

9 hetes kismama! A párom kezd elfordulni tőlem! Más is érezte, hogy egyedül van?

Figyelt kérdés
Teljesen kezd elhidegülni, feszültté teszi a téma és nem örül neki, mivel szerinte "rossz az időzítés"! Nem haladtam még meg a 12. hetet, így az abortusz gondolata is megfordult benne! Egyedül érzem magam és kétségbe vagyok esve! Ha valaki másnál is előfordult, hogy a párja teljesen megváltozott segítsetek hogyan vészeltétek túl, vagy mit tettetek ellene?
2009. febr. 27. 11:35
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm az eddigi válaszokat! Még nem lehet tudni a nemét, csak a 9. hétben járok, de október 1 a szülés várható időpontja! Próbálok erős lenni és megmutatni hogy igen is egyedül is képes vagyok a babavárásra és később a nevelésre is! Bár azt nagyon nehéz elképzelnem róla, hogy elhagyna engem is és a gyerekét is, mert a szeretetét még érzem, dehát kiszámíthatatlan :(
2009. febr. 27. 13:59
 12/22 anonim ***** válasza:
63%

Szia!

Az én párom nem nagyon fogta fel hogy jön a baba,nem is beszélt róla nem kérdezett semmit így már nekem sem volt kedvem vele a babáról beszélni,de amióta nő a hasam és mocorog a baba teljesen megváltozott.Sztem ameddig nem kézzelfogható vagy szemmel látható a baba nekik addig az ilyen tipusú férfiak úgy vannak vele hogy nincs is.

Sztem ha szeretitek egymást egy baba nem lehet akadály a boldogságotoknak,remélem megoldódik a helyzetetek.

2009. febr. 27. 14:00
 13/22 anonim ***** válasza:
17%
esetleg védekezhettél is volna nem?
2009. febr. 27. 14:09
 14/22 A kérdező kommentje:
erre annyit hogy ha nagyon nem szerettem volna babát akkor védekezek!!! de itt nem ezen van a hangsúly, hanem azon hogy a párom változott meg teljesen! nem kioktatást kértem a védekezésről, hanem tanácsot, hogy hogyan álljak a páromhoz ilyen esetben!
2009. febr. 27. 14:43
 15/22 anonim ***** válasza:
70%

14:09-es! Sztem meg nem kéne okoskodni! Nem ez volt a kérdés! Nem hallottál még olyanról,h van aki védekezett és mégis terhes lett!

Örülj neki,h neked minden simán megy!

2009. febr. 27. 15:46
 16/22 anonim ***** válasza:

En sem ertem h miert kellett a sok biztato es jo valasz utan egy ilyen bunko beszolas.Es szavazz le nyugodtan mint ahogy az elozo is lelett szavazva pedig igaza volt.

En is 20 eves kismama vagyok a ferjem 28.Es akartuk a babat!Miert furcsa az ha valaki 20 evesen edesanya lesz mert az szeretne lenni?Nalunk mindenki fitalon szult a csaladba de soha sem hallottam a nagymamaimtol es anyukamtol se h egy percig is megbantak volna.

Kerdezonek:Nagyon sajnalom amin most atmesz,gondolok rad,remelem megoldodik a problema.Sajnos nekem ebben nincs tapasztalatom de sztem a valaszadok jo valaszokat adtak.Ha lehet ne vetesd el a kicsit.Ha tenyleg a te es az o szuleid is tamogatnak akkor ok se fogjak engedni h elvetesd.Es ahogy mar elottem irtak tobben, ha elkezd mozogni a kicsi a pocakodba es ahogy egyre jobban latszik rajtad h babas vagy,lehet h "eszbekap".

Ne add fel,kerlek de en is azt szeretnem kerni toled amit az egyik valaszado olyan bolcsen mondott:barhogy dontesz az tenyleg a te dontesed legyen.

Sok sikert.22 hetes kismami

2009. febr. 27. 18:28
 17/22 anonim ***** válasza:
0%

csak azt nem értem hogy amikor a nő gyereket szeretne miért nem beszél a férfival? sokszor olvastam ezen az oldalon ahol hopp teherbe esek aztán meg megy a csodálkozás hogy a pasi óckódik.

Szerintem ez két emberen múlna nem?

Bezzeg ellenkező esetben szintén bunkó lenne a psi mert: miért nem érti meg hogy nem akarok szülni.

Hát igy tényleg nehéz eligazodni a nőkön.

2009. febr. 27. 19:10
 18/22 anonim ***** válasza:

Mindenek felett, ha nehéz is, próbáld magad nem felizgatni. A babának nem tesz jót.

Mi terveztük, sőt a férjemnek lett volna egy gyereke 10 éve, de a volt felesége elvetélt. Mi is megijedünk néha, főleg az elején, hát még ők. Volt nekünk is egy nagy veszekedés, én halál éhesen jöttem haza, ő meg kizabálta hűtőt és amikor azt mondtam h b*** meg, teljesen kiakadt és elkezdett kiabálni én meg annyira kiakadtam, hogy lementem kocsival a Duna partra (mindig megnyugtatott a víz) és ő meg totál beparázott, azt hitte be akarok ugrani... :-) Kicsit ideges volt, mert látta, hogy elönt minket a kupi a rosszullétek miatt és mindent ő csinált, de

AZ ELSŐ ULTRAHANG

és elolvadt. Azóta nagyon nagyon boldogok vagyunk.

Vidd be az ultrahangra, ha nem engedik be, vidd olyan helyre, ahol igen!!!

Egy kis női furfang...

13 hetes ;-)

2009. febr. 27. 21:03
 19/22 A kérdező kommentje:
Régebben már beszélgettünk a baba vállalásról! Sőt volt olyan időszak amikor én mondtam hogy még nem vállalnék babát! De amikor a védekezés nélküli együttlét után kijelentettem, hogy nem megyek abortuszra nem mondott semmit! Amikor felvetettem hogy mi lenne ha... azt mondta majd ezt megbeszéljük! Az első uh-nál amikor véglegesen eldőlt hogy marad a pici úgy éreztem meghatódott! És most a másodiknál már nem jött el velem! Ezért ijedtem meg! De én türelmes leszek hozzá, és ahogy írtátok amíg nem kezd el nőni a pocim és érezhetően mozogni a pici, addig nem szólok neki semmit! Majd meglátjuk, hogy akkor hogy fog hozzá állni ehhez az egészhez! Minden esetre köszönöm a válaszokat, az együttérzést, és őszintén nagyon sokat segítettetek nekem! Köszönöm!
2009. febr. 27. 21:48
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Persze nem teljesen egyenes, de szerintem azért folyamodj valami trükkhöz. Igen, okos, ha nem szólsz semmit, szép lassan látja, hogy változol és szeretettel várod az ő gyermekét is. Persze nem minden pasi ugyanolyan, de biztosan megijedt, gondold csak végig, mi milyen védettek vagyunk, folyamatosan érezzük a változást, ők viszont egyszer csak megkapják, hogy jön egy kis élőlény, aki felborítja a megszokott életüket.

Előfordulhat, hogy nem vagy teljesen jól, ha most nem is ment el veled, hát kérd meg, hogy jöjjön el, mert nem vagy teljesen magabiztos a mostani állapotod miatt. Nem hinném egyébként, hogy ez ne lenne így az esetek nagy részében. Nyugodtan igazítsd hozzá a vizsgálat időpontját. A férjem UH függő lett, nélküle pl. el sem mehetek!! :-)))

2009. febr. 28. 09:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!