Van itt 34 vagy több hetes kismama aki egyedül csinálja a takarítást?
Én is megcsináltam még szülés elötti nap is mindent amit kellett!
aznap amikor szülni mentem nagytakarítást csináltam...igaz nem számitottam rá hogy mennünk kell mert 3nappal elöbb jött a fiam!
nem csinálok egyszerre sokat, egyik nap letörlöm a port, másik nap porszívózok/felmosok, harmadik nap fürdőt sikálok...
Miért mosol négykézláb fel egyébként? Vannak nagyon jó felmosók (nem szöszölős gagyik) amivel pikk-pakk meg van szösz nélkül a felmosás.
Ezt a négykézláb felmosást nem igazán értem. Nincs felmosófád? Vagy félreértünk valamit?
37 hetes vagyok, van egy 22 hósom is, hetente 3-szor porszívózok, hetente 1-szer felmosok, vásárolok naponta, főzök, pakolok, mosok, teregetek, hát nem mondom, hogy jól esik mindezt csinálni, de muszáj. Én a férjemnek nem engedek semmi házimunkát, neki legyen elég az, hogy dolgozik, és este jön haza.
Én is mindent meg tudok szerencsére csinálni. Felmosni én sem négykézláb szoktam. Viszont a héten négykézláb súroltam a fürdőszoba padlót. Hamarabb elfáradok, de kis pihenés után tudom folytatni. A derekam is kegyetlenül fáj, de bírom. Mosogatok, vasalok, felmosok, porszívó,mMinden nap főzök, a héten ablakot is pucoltam. Szóval mindent ugyanúgy, mint azelőtt. Soha nem kértem segítséget a páromtól, mindig büszkeségi kérdést csináltam belőle :-D
37 hetes
Én még csak 22 hetes vagyok, de van egy 7 és fél hós kisfiam és mindent meg tudok csinálni....szerencsére...:-) Egyáltalán nincs segítségem és háááááát én is leszek 34 és még több terhes...ez első kisfiammal is tudtam mindent csinálni, de azért így már nehezebb lesz, hogy kisbaba és még a házimunka főzés mosás takarítás...:-( De túl leszünk mindenen és a végére egy újabb gyönyörű babát tarthatok a kezemben....:-) és már négy tagú lesz a családom....:-)
Szép és nyugodt babavárást kívánok mindenkinek! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!