Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 9 hetes kismama! A párom kezd...

9 hetes kismama! A párom kezd elfordulni tőlem! Más is érezte, hogy egyedül van?

Figyelt kérdés
Teljesen kezd elhidegülni, feszültté teszi a téma és nem örül neki, mivel szerinte "rossz az időzítés"! Nem haladtam még meg a 12. hetet, így az abortusz gondolata is megfordult benne! Egyedül érzem magam és kétségbe vagyok esve! Ha valaki másnál is előfordult, hogy a párja teljesen megváltozott segítsetek hogyan vészeltétek túl, vagy mit tettetek ellene?
2009. febr. 27. 11:35
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
83%
Szia! Ne hogy elvetesd a babás:(! Elég szomorú hpgy a párod ilyen:(! De hátha változik! Reméljük!!! De mért fordult el tőled? Mivel magyarázza?
2009. febr. 27. 11:38
 2/22 anonim ***** válasza:
83%
Hány évesek vagytok?Véletlenül lett a baba?Írj több részletet!Anyagi körülmények?Csak most vagy elejétől nem akarta?Magyarázd el neki elsősorban az abortusz lehetséges következményeit.
2009. febr. 27. 11:43
 3/22 Adri baba ***** válasza:
83%

Ha egyedül is feltudod nevelni a babót ha netán erre kerülne a sor akkor ne vetesd el!!!

Lehet hogy nagyon megbánnád!!!

Ki tudja ha ott lesz talán beleszeret a csöpségbe!A párom is kicsit elgondolkodott.de vállalta amióta mozog a babó a pocakomba,szerelmes lett belé.

2009. febr. 27. 11:45
 4/22 anonim ***** válasza:
83%

Nyugalom! Ne szomorkodj! Nálam is ez volt az elején! Sőt vagy egy hétig nem is beszéltünk, nem érdekeltem se én, se a babánk. :( Aztán egyszercsak, mintha valami csoda történt volna minden megváltozott! Legyél türelmes! A férfiaknak nehezebb feldolgozni, hogy apák lesznek, kicsit jobban meg lesznek kötve!

Legyél türelmes, kedves vele! Meglátod rövid időn belül, ha már tudatosult benne a Manó, akkor ő is úgy örül majd a picinek, mint Te!

Semmiképpen NE vetesd el!

Ő nem tehet róla, hogy jelenleg így áll a dolog!

Egy babánál nincsen nagyobb boldogság, ő csak a tiéd, tiétek! Gondolj erre és mosolyogj!

Boldog babavárást és sok kitartást!

2009. febr. 27. 11:48
 5/22 A kérdező kommentje:
A legfőbb probléma, hogy rövid ideje vagyunk együtt! Tudom, hogy még nagyon fiatal vagyok, én 20, ő 26! Egy éve vagyunk együtt, fél éve élünk együtt! Én fiatal korom ellenére több éve élek egyedül, és régebb óta szeretnék babát! Nem fogom elvetetni, viszont a páromat sem szeretném elveszíteni! Lehet csak én vagyok nagyon kétségbe esve, lehet csak az a baj hogy most sokat dolgozik és ki van merülve! Az elején amikor terhes lettem ő 50-50%-ban volt azzal hogy megtartsuk-e! Én már akkor tudtam hogy megtartjuk, de mondtam neki hogy nem erőltetek rá semmit, ez a kettőnk döntése! De úgy döntöttünk belevágunk! A szüleitől rengeteg támogatást kapunk, és az én családom felől is! De mégis az első uh-nál még úgy tűnt ő is meghatódott, örül neki és kezdi elfogadni! és most tegnap voltam megint, megmutattam neki a képet(mert nem jött el velem a vizsgálatra sem) és nem volt szinte semmi reakciója! Remélem tényleg csak a kimerültség, a sok munka miatt van! Feszültté teszi a téma és nem tudok vele semmit megosztani! Remélem változni fog idővel, én adok neki időt! csak nagyon félek :(
2009. febr. 27. 11:51
 6/22 anonim ***** válasza:
83%

Szia!

Én teljesen együttérzek veled! Az én babám sem tervezett, csak "becsúszott". Amikor kiderült, a párom nem is beszélt velem napokig, és nem érdekelte, sőt amellett kampányolt hogy vetessem el. Megmondtam neki hogy nem fogom, de nyugodtan leléphet, nem tartozik felelősséggel. Aztán hagytuk a témát, mintha nem is lenne, de közben jéghideg volt velem :( Pár hete nagyon összevesztünk, úgy volt hogy el is költözik és szakítunk. Végül maradt, de nem a baba miatt. Akkor éjjel borzalmasan begörcsöltem és véreztem, rohantunk az ügyeletre, és amíg bent voltam, ő a váróban idegesen sétált mint az oroszlán a ketrecében. Tök cuki volt :)

Hál istennek nem lett semmi bajunk, és mióta látta az UH képet már örül is a gyerekének, teljesen más lett. Sajnos velem még nem a régi a kapcsolat, de remélem idővel az is javul. A lényeg, hogy most már lelkesen várja a jövevényt :) Ne add fel, hidd el változni fog a párod, főleg ha érzi hogy mozog a trónörökös :)

Jah, és mi csak 8 hónapja vagyunk együtt, abból 3 hónapja költöztünk össze, szóval jó friss és korai a dolog... Sok sikert Neked!

2009. febr. 27. 12:10
 7/22 anonim ***** válasza:
55%

Szia

Nálunk nagyon tervezett baba volt mikor sikerült párom is úgy volt vele mint én baba lesz és kész uh-ra mindig együtt mentünk nézegettük a foltokat nah az a miénk mikor már nagyobb volt kicsit lelkesebbek lettünk hiszen már felismertük mit is látunk és mióta először megmozdult nah akkor már éreztem hogy nem vagyok egyedül párom is nagyon lelkes lett hiszen már nem csak az volt hogy ott van a hasamba hanem már érzi is azóta szinte mindig a hasamra van rátapadva beszélget a babóval és nagyon lelkes hogy még reagál is arra amit mond mert vissza rúg

2009. febr. 27. 12:31
 8/22 anonim ***** válasza:
80%
Hogy mit tetteM ? Bar tervezett volt, meg amugy is keso lett volna abortuszhoz, maradt a baba, viszont szetmentunk. Belole egy szemet mocsok lett es nem tamogat,ill. ott akar keresztbe tenni, ahol tud, probal bosszantani. Ugy viselkedik mint egy paraszt. Nem lehet leulni vele megdumalni a gyerekkel kapcsolatos dolgokat, mert nem valaszol semmi anyagiakkal kapcsolat, vagy egyeb kerdesre. Mintha egy 5eves gyerekbol akarnek valaszokat kihuzni, pedig mennyivel konnyebb lenne az eletem, ha egyutt mukodne. Most ott tartok, hogy nem fogom engedni, hogy alairja a szuletesi a. kivonatot, hogy utana ne tudjon keresztbe tenni.
2009. febr. 27. 13:24
 9/22 anonim ***** válasza:
81%

Szia! Együtt érzek veled! Nálunk is hasonló volt a szitu,csak mi idősebbek vagyunk! Nem akarlak elszomoritani,de tőlem ugy elfordult a párom,hogy el is hagyott,akkor voltam 8 hetes. Eröltették az abortuszt,hetekig mindenki pofázott,h ezt kéne meg azt kéne! Én a baba mellett döntöttem.Igaz egyedül vagyok! De a világ legcsodálatosabb dolgának tartom,h fejlődik egy uj élet a pocimban! Sztem ne vetesd el!! Ha a párod szeret,szeretni fog babával is,ha nem akkor baba nélkül is el fog hagyni! Én tudom,h nagyon nehéz! Nehéz elfogadni,h vajon miért igy van....stb! De miért ne adnád meg a lehetőséget a babádnak az életre!

Viszont akárhogy is döntessz,azt ne haragból tedd,hanem azért mert te azt szeretnéd!

Hát,kitartást kivánok,és bizakodj,h nektek rende jönnek a dolgok!

2009. febr. 27. 13:26
 10/22 anonim ***** válasza:
76%
A 13:24-esnek! Mintha magamat hallanám,h nem lehet vele leülni megbeszélni semmit! Eddig azt hittem csak nekem vannak ilyen gondjaim! A férfiak egy szemétládák!!!Megszabad kérdezni mikor fogsz szülni? És kisfiad lesz? Vagy kilány?
2009. febr. 27. 13:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!