Szedek elevitet, magnéziumot, vasat és még kaptam augmentint is. Ti milyen idokozonként, hogy veszitek be oket?
Az antibiotikumot a dokinak kellett felírnia. Jobb lett volna, hogy neki mondod el, hogy mennyi féle gyógyszert és vitamint szedsz.
Én az elevitet és a vasat reggel szoktam bevenni kaja közben.
Magnéziummal úgy jártam (most nem szedem), hogy nagyon kiütéses lettem tőle (magne B6 volt), heti egyszer szedem ha épp eszembe jut.
Szia! Mért szedsz ennyi mindent egyszerre?? Az Augmentint meg nem értem! Az antibiotikum! Van valami gyulladásod??????
Amugy elevitet napi 1et kell szedni! Vas van az eleviteben.
Előző vagyok.
Az antibia mellé inkább most igyál Normaflore-t, mert az antibiák nagyon szétcseszhetik a bélflórát, ami a fertőzések terjedését nagyban megkönnyíti. (pl gombás hüvelyfertőzés simán "feljebb" mehet)
Itt csak az antibiotikum a "gyógyszer". A többi vitamin.
Én ugyan ezeket szedem/tem pár héttel ezelőttig.
Szóval:
augmentin: reggel délben este.
Vasat: reggel délben
magnézium: reggel, délben, délután
Én szedtem calciumot is, de azt egyszerre nem szabad a magnéziummal, mert nem szívódik fel rendesen.
Ezért a magnéziumot késő délután vettem be, a calciumot este lefekvés előtt.
remélem sikerült érthetően leírnom.
Terhesvitamint, Gravidát szedtem, reggeli után (plusz C vitamint, mert vérezgettem is és az jó arra is)
u.i: fontos, hogy az antibiotikumhoz szedj probiotikumot (protexint) tablettában, vagy hüvelykúpot használj és aktiviát egyél.
Nem szaporítani szeretném a szedendő dolgaidat. A kórházban kaptam először, mikor visszatartáson voltam, ott rögtön mellékeltek hozzá hüvelykúpot is, mivel az anibiotikum megindít minden gombát, bacit és csak megijedsz, hogy már megint mi van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!