Létezik, hogy nem egyszerre nőnek meg a mellek terheség alatt?
Figyelt kérdés
7-8 hetes vagyok és úgy vettem észre a jobb oldali nem igazán nő. Feszülgetnek, de nem olyan erősen. Ez baj?2008. febr. 8. 23:22
1/2 anonim válasza:
Mindenkinek máshogy működik a teste,de egyébként álltalában nem egyformák a melleink.Hidd el még nagyon az elején jársz és sokat fog még változni-még én is néha elcsodálkozom,pedig nekem sincs mig kiforrva a dolog.Örülj neki ha nem feszülgetnek,van akinek egyáltalán nem fáj az jó,én első perctől kezdve szenvedtem tőlük és a falat kapartam úgy fájt,még a felsőm is irritálta,de már jobb.Úgyhogy nagyon az elején vagy még ne aggódj az ilyenektől és attól,hogy nem fáj vagy nem vagy olyan rosszul mint ahogy mások leírják az szerencse és ne aggódj nem lesz belőle baj.Gratulálok a babádhoz,egy 18hetes kismama
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Neked is gratula a babóhoz.
2008. febr. 9. 15:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!