Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 23. hétbe vagyok és már fel...

23. hétbe vagyok és már fel szedtem 8kg-ot! Pedig alig eszem és igazából étvágyam sem sok van! Mitől lehet ez? 59kg voltam mikor terhes lettem és 67kg vagyok most!

Figyelt kérdés
2009. febr. 27. 07:41
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia, en a 22 hetben jarok, es mar 6-7 kilot felszedtem (igaz, en eszem, de foleg sok gyumit, es al egeszsegesen probalok, igaz, mindig ehes vagyok). Szoval, azt irja a konyv, hogy az elso trimeszterben 1-2 kg normalis, a masodikban 6 korul, de ebbol ilyenkor csak 1 kg a baba, a tobbi mell (nem tudom, a tied nott-e sokat), a mehlepeny, a magzatviz. A zsir pedig csak annyi, mint kb a baba, szoval jo resze viz, es kell is inni, sokat! Enni azert probalj, csak probalj egeszsegesen, kulonosen kalciumos dolgokat, mert ha nem eszel eleget (tejtermekek, stb.), akkor a baba azert felveszi, a te csontjaid es fogaid fogjak "meginni a levet". Szoval ne aggodj, ez normalis, bar valoban ilyesztonek tunik most. Jo szerencsevel szules utan, es kulonosen a szoptatassal ez, vagy a nagy resze vissza is megy!
2009. febr. 27. 10:15
 2/2 anonim ***** válasza:
Bocsi, ujra en: a gyumi, az gyumolcs, es az al, az altalaban...Remelem, ertheto, sietve irtam :)
2009. febr. 27. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!