Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A hányinger fokozatosan múlik...

A hányinger fokozatosan múlik el vagy hirtelen? Kinek hogy volt és mikor?

Figyelt kérdés
A héten enyhült, mult héthez képest sokkal jobb, reggel ha felkelek nincs egyátalán, aztán kezdődik de nem olyan erős mint idáig volt. Így is elég rosszul érzem magam, de abban bízom ez már a végét jelenti. Igaz még csak 8 hetes vagyok
2009. febr. 27. 07:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem kb a 7ik hettol egeszen ugy a 13ik hetig volt hanyingerem, kezdodott kicsi emelygessel reggelente ugy a 6ik hetnel. en nem mertem korabban tesztelni mert feltem a nega eredmenytol, de mikor mar a reggeli rosszulletek jottek akkor tudtam babo van a dolgoban. a legrosszabb ugy kb 8-11 hetig akkor szinte minden kijott belolem, reggel nekem a hideg naracsle vagy ananaszle nagyon bevalt es a szaraz keksz ennek enyhitesere. tovabba szedtem Vitamin B6 es ginger-t tartalmazo morning sikness formulat a Blackmores-tol. aztan ugy a 11 het vegefeletol kezdett enyhulni majd a 12ik het vegere teljesen elmaradt es most mar jol vagyok. egyaltalan nincsenek rosszulletek. Sot most meg nem tudom a narancselevet meginni mert eg tole a gyomrom.

Boldog babavarast!

15 het 6 napos kismami

2009. febr. 27. 07:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Nagyon korántól 4. héttől kb 16. hétig, összefüggésben éppen lehet azzal hogy megmozdult, mert a 15. héttől érzem a mozgást.Viszont ha éhes vagyok és nem eszek azonnal az inger jelentkezik és gyomorégés is előjött.32 hetes
2009. febr. 27. 12:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Ja 2. vagyok és fokozatosan múlt el és hánytam is szinte mindent, és nem akarlak elkeseríteni de nekem is volt olyan hogy na elmúlt aztán nem csak viccelődött velem
2009. febr. 27. 12:32
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem múlt el teljesen, ugyanúgy kínoz minden nap, csak úgy érzem már nem olyan erősen. Azért reménykedem, hátha...
2009. febr. 27. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!