Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Toxémiás lennék? Remélem nem!?

Toxémiás lennék? Remélem nem!?

Figyelt kérdés

17hetes vagyok,Alapból sem vagyok pehely súlyú,de eddig 6kilót híztam.hétfőhöz képest 1-1,5kilóval mutat többet a mérleg...De ami a legrosszabb tegnap óta vizesedik a bokám.A vérnyomásom napközben 119volt,most estére 149..

Nagyon ideges vagy hogy mi lehet ez..

Ez egyértelmű toxémia??Mit tegyek szerintetek?hétfőn megyek a védőnőhöz aki mindig ijesztget hogy ha ez meg az lesz be kell feküdnöm a kórházba...De jó lenne tudni mi lehet ez...

2011. ápr. 1. 17:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy már toxémia lenne, de azért orvossal konzultálj.Nekem is nagyon ingadozott a vérnyomásom, a végén gyógyszert kaptam rá, és minden rendben a volt a babámmal.
2011. ápr. 1. 21:14
 12/17 A kérdező kommentje:
mindenképp beszélek róla az orvosommal,hétfőn megyek a védőnőmhöz mindenképp megemlítem neki.biztos tud hasznos tanácsot adni!!amúgy köszi a választ!
2011. ápr. 1. 21:22
 13/17 A kérdező kommentje:

Ma eddig 109 és 115között volt a vérnyomásom...de ebbe a papucsba amibe vagyok fáj a lábam,talpam,szerintem emiatt dagad be estére a lábam...

Ha estére bedagad de reggelre lemegy és a vérnyomásom marad normális akkor nem lesz gond remélem??!!

2011. ápr. 2. 13:32
 14/17 anonim ***** válasza:

Örülök hogy rendben vagy. Ha a vérnyomásod rendben van, és az ödéma reggelre múlik akkor nem valószínű hogy gond van. Ha amúgy is túlsúlyos vagy akkor hamarabb dagadhat a lábad.

Azért hétfőn nézzetek vizeletet, a védőnőnél, és én a helyedben ezentúl hetente megnézetném, biztos ami biztos alapon. Nekik nem tart semmiből.

További jó babavárást.

2011. ápr. 2. 13:40
 15/17 A kérdező kommentje:

Köszi!!:)

Én is remélem,hogy rendben leszek...és a baba is...Azért nem nyugodtam meg 100%ra,de talán hétfőn már többet tudok.Hát kicsit túlsúlyos vagyok,úgyhogy az is közre játszhat a dagadásban,meg gondoltam a papucsomra is amitől annyira fáj a talpam,lábam...Nem tudom,nem is tudom megfejteni mindenesetre azért kicsit megnyugodtam,hogy nem ment feljebb a vérnyomásom.

Igaz,ez még semmit nem jelent,de majd kiderül....Anyum toxémiás volt;már csak ezért is tartok az "örökségtől"...

2011. ápr. 2. 13:54
 16/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 19 hetes vagyok. Az anyukám is toxémiás volt,és hónapokat tölött kórházban. Totál rá ütöttem mindenben, alkatilag is. Ennek ellenére a vérnyomásom alacsony, nem vizesedek... pedig van túlsúly rajtam is. Nem akarom elkiabálni, hisz még sok minden lehet, de szerintem nálam ez nem fog kijönni. Szóval nem biztos, hogy ezt örökölted.

2011. ápr. 2. 15:40
 17/17 A kérdező kommentje:
Reménykedem hogy nem örököltem..az én anyukám is sokat volt kórházban,3hónapot-igaz veszélyeztetett terhes is volt...Talán nem örököltem..
2011. ápr. 2. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!