Mikor mentettek 4D -re? és mi látszott? érdemes 12-14 hét között menni lehet látni fiú vagy lány a babám? Nektek mi látszott?
A 24.hét után érdemesebb menni.
A 18 hetesen ha úgy fekszik úi.megtudod a nemét.
Azért mondom,mert akkor már kerekebbek,jobban hasonlítanak arra a formájukra,ahogy születnek és több dolgot csinálnak.pl.mosoly,játszik,cumizik stb....
érdemes kivárni.Amúgy sem olcsó 10-12E Ft.-.
Én az első terheségemmel a Praxis rendelőbe voltam,most pedig a SOTE-n.
Én voltam a 12. héten és a 26. héten. Az első azért volt nagyszerű élmény, mert akkor láttam először a babát 4d uh-on. Mozgolódott, de gesztusok, érdekes mozdulatok nem voltak megfigyelhetőek.
A 26. héten óriási élmény volt. Mosolygott, tátogott, ásított, mozgatta a kis ujjait. Én azt javasolnám, ha csak egyszer mész, akkor kicsit várj még, míg a babád nagyobb lesz.
A 12. heti nekem azért "csúszott be", mert a kórház, amelyikben voltam, ekkor kísérletezett egy új géppel, amin ez a lehetőség is megvolt. Így láthattam egy pár percre.
én voltam a 18., 28. héten, de a 28. heti volt a nagyon király! 18. héten megmondták a nemét. 4D genesist ajánlom.
www.4dgenesis.hu kedvesek, segítőkészek, és engem mindkét alkalommal 40 percig vizsgált a szonográfus. következo babával is biztos, hogy ide fogok jonni, annyira elégedett voltam, figyelmesek nagyon.
38 hetes
én múlthét pénteken voltam 12+5hetesen, de hihetetlen nagy élmény volt!!itt mindenki mondta h fölösleges, de EGYÁLTALÁN NEM!!!(legalább is nekünk, mert...)
... folyamatosan ficánkolt, nyújtogatta azt a csepp kis lábát, mozgatta a kezét, láttuk a kis fülét, szemét.Az nagyon élvezetes volt, h a picur folyamatosan ugrált, de még a nyakát is kinyújtotta és mi rengeteget nevettünk rajta!!!van olyan pillanat a videón, h minden ujját meglehet számolni!! Mondták a rendelőben, h 99%osan megmondják a nemét, persze még az emberek nem hiszik el...pedig aki ismerősöm ott volt, mindenkinek bejött a "jóslat"!
Az én kicsimről csak annyit tudtak mondani, h 60-70% h kislány, mert mikor nézték volna, teljesen törökülésbe ült, néha-néha ugrott egyett, de annyi idő alatt nemtudták megnézni rendesen.
Én legközelebb 18.héten megyek, de már hihetetlenül váááárjuk!!
www.4dultrahang.hu kárpát út,kleopátra ház
Egyetértek az utolsóval, mert ilyenkor is nagy élmény szerintem! Nyilván az ember pénztárcájától függ, hogy hányszor és mikor megy. Ha csak egy alkalomra van pénz, nyilván érdemesebb kb. a 28.hét környékén menni. Ha tud kétszer, netán többször menni, akkor 14hetesen még érdemesebb, mint 12hetesen.
Nekem 11+6nál csináltak 4D-s ultrahangot és szuper élmény volt már ilyen korán is, ugyanis ritkaság ilyen korán, ilyen picin látni a babát 4D-s ultrahangon..... Én is láttam a babát pördülni, fordulni, rúgni, a kezét odatette az arcához. Lehetett látni az orrát, szemét, a kis szép lábait, combjait, térdét, stb.... 28hetesen újra menni fogok és abszolút nem bántuk meg hogy 12hetesen is megcsinálták.
Voltam egyszer 25. héten, és egyszer a 31. héten.
Az előbbi nem volt olyan élvezetes, meg a hely sem volt vmi jó.
Utóbbi UH-on a 4dgenesis-nél voltunk, örök élmény marad! 1 órát vizsgáltak(!!!), 12 ezer forintért. Csak ajánlani tudom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!