Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor mentettek 4D -re? és mi...

Mikor mentettek 4D -re? és mi látszott? érdemes 12-14 hét között menni lehet látni fiú vagy lány a babám? Nektek mi látszott?

Figyelt kérdés
tudtok mondani jó 4D helyet???????
2009. febr. 26. 19:56
 1/8 anonim ***** válasza:
64%

A 24.hét után érdemesebb menni.

A 18 hetesen ha úgy fekszik úi.megtudod a nemét.

Azért mondom,mert akkor már kerekebbek,jobban hasonlítanak arra a formájukra,ahogy születnek és több dolgot csinálnak.pl.mosoly,játszik,cumizik stb....

érdemes kivárni.Amúgy sem olcsó 10-12E Ft.-.

Én az első terheségemmel a Praxis rendelőbe voltam,most pedig a SOTE-n.

2009. febr. 26. 20:11
 2/8 anonim ***** válasza:

Én voltam a 12. héten és a 26. héten. Az első azért volt nagyszerű élmény, mert akkor láttam először a babát 4d uh-on. Mozgolódott, de gesztusok, érdekes mozdulatok nem voltak megfigyelhetőek.

A 26. héten óriási élmény volt. Mosolygott, tátogott, ásított, mozgatta a kis ujjait. Én azt javasolnám, ha csak egyszer mész, akkor kicsit várj még, míg a babád nagyobb lesz.

A 12. heti nekem azért "csúszott be", mert a kórház, amelyikben voltam, ekkor kísérletezett egy új géppel, amin ez a lehetőség is megvolt. Így láthattam egy pár percre.

2009. febr. 26. 20:12
 3/8 anonim ***** válasza:
Én a 31. héten voltam és hatalmas élmény volt. Amióta látom a manómat kint is azóta tudom értékelni, hogy mennyire hasonlít. Vágta a pofákat, matatott az arcánál, ennivaló volt, és akkorát terpesztett, hogy szélesvásznú felvétel van a kukacáról.
2009. febr. 26. 21:13
 4/8 anonim ***** válasza:

én voltam a 18., 28. héten, de a 28. heti volt a nagyon király! 18. héten megmondták a nemét. 4D genesist ajánlom.

www.4dgenesis.hu kedvesek, segítőkészek, és engem mindkét alkalommal 40 percig vizsgált a szonográfus. következo babával is biztos, hogy ide fogok jonni, annyira elégedett voltam, figyelmesek nagyon.

38 hetes

2009. febr. 26. 21:32
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

én múlthét pénteken voltam 12+5hetesen, de hihetetlen nagy élmény volt!!itt mindenki mondta h fölösleges, de EGYÁLTALÁN NEM!!!(legalább is nekünk, mert...)

... folyamatosan ficánkolt, nyújtogatta azt a csepp kis lábát, mozgatta a kezét, láttuk a kis fülét, szemét.Az nagyon élvezetes volt, h a picur folyamatosan ugrált, de még a nyakát is kinyújtotta és mi rengeteget nevettünk rajta!!!van olyan pillanat a videón, h minden ujját meglehet számolni!! Mondták a rendelőben, h 99%osan megmondják a nemét, persze még az emberek nem hiszik el...pedig aki ismerősöm ott volt, mindenkinek bejött a "jóslat"!

Az én kicsimről csak annyit tudtak mondani, h 60-70% h kislány, mert mikor nézték volna, teljesen törökülésbe ült, néha-néha ugrott egyett, de annyi idő alatt nemtudták megnézni rendesen.

Én legközelebb 18.héten megyek, de már hihetetlenül váááárjuk!!

www.4dultrahang.hu kárpát út,kleopátra ház

2009. febr. 26. 21:50
 6/8 anonim ***** válasza:
60%

Egyetértek az utolsóval, mert ilyenkor is nagy élmény szerintem! Nyilván az ember pénztárcájától függ, hogy hányszor és mikor megy. Ha csak egy alkalomra van pénz, nyilván érdemesebb kb. a 28.hét környékén menni. Ha tud kétszer, netán többször menni, akkor 14hetesen még érdemesebb, mint 12hetesen.

Nekem 11+6nál csináltak 4D-s ultrahangot és szuper élmény volt már ilyen korán is, ugyanis ritkaság ilyen korán, ilyen picin látni a babát 4D-s ultrahangon..... Én is láttam a babát pördülni, fordulni, rúgni, a kezét odatette az arcához. Lehetett látni az orrát, szemét, a kis szép lábait, combjait, térdét, stb.... 28hetesen újra menni fogok és abszolút nem bántuk meg hogy 12hetesen is megcsinálták.

2009. febr. 26. 23:13
 7/8 anonim ***** válasza:

Voltam egyszer 25. héten, és egyszer a 31. héten.

Az előbbi nem volt olyan élvezetes, meg a hely sem volt vmi jó.

Utóbbi UH-on a 4dgenesis-nél voltunk, örök élmény marad! 1 órát vizsgáltak(!!!), 12 ezer forintért. Csak ajánlani tudom!

[link]

2009. febr. 27. 08:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Én tegnap voltam. 14 hetes vagyok. Sajnos a 4D-s részén szinte semmit sem láttunk, mert még picike és ráadásként még a vizsgálat alatt végig fejen állt :-) Viszont mivel nem láttuk 4D-ben, így leginkább 2D-s képen néztük, az viszont megérte, mert élmény volt... láttam mind az öt ujjacskáját, a gerincét, a lábacskáit, a nóziját... szóval nekem ezért megérte, hogy 40 percig bámulhattam. :-) Ha megteheted anyagilag, én javaslom, de ha annyira nem, akkor szerintem érdemes várni, mert azért 2D-t nézegetni drága mulatság kifizetni a 4D-s árát:-( Kíváncsi vagyok hogy döntesz! Boldog baba várást!!!!
2009. febr. 27. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!