29 hetesen ki mennyit hízott? Mennyi az ekkor még elfogadható? Mennyi várható még?
Figyelt kérdés
2009. febr. 26. 19:19
1/5 anonim válasza:
Rajtam alig látszott pár kiló. Kb. 3 kilót fogytam. Ha te ennél többet, akkor peches vagy.
2/5 anonim válasza:
Szia!
Én most vagyok 25+4 hetes, és eddig 7 kg-t szedtem fel. Az a vicc, hogy nekem ez már sok, védőnőm meg folyton csesztet, h milyen keveset híztam... Úgy tűnik ő megragadt a régi időknél, mikor még a 20 kg volt a normális...
A terhesség alatt egyébként ami normálisnak tekinthető az 10-12 kg. Legalábbis én így tanultam fősulin:)
3/5 anonim válasza:
12 kg-ig semmi gond.Én most leszek 35 hetes és 8 kg-ot híztam,mondjuk a terhességi diabetesz miatt diétázom,ezért nem is várható nagy hízás tőlem,de az első terhességemmel is 12 kg-ot híztam.
A környezetemben a magas,vékony nők szednek fel 20 kg-kat,pont az olyanok akik nem tudnak hízni.Mindenki más.
4/5 anonim válasza:
Szia. Én 28+5 vagyok és eddig 18kg-ot híztam. Ebből dec.közepe óta 2 kg-ot. (50-ről kezdtem) Ez a második pocakosságom. Az elsővel is 50-ről indultam és 78-nál szültem. Soha semmi bajunk nem volt,és még csak nem is cseszegetett a dokim se meg a védőnőm se:D boldog babavárást mindenkinek:D
5/5 anonim válasza:
terheségeidlel mennyit hoztál,végül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!