Mennyit mozog a babád egy nap a pociban?
Figyelt kérdés
31 hetes vagyok, de majd kirúgja az oldalam a kis drágám, egész reggel nyomkodja ki magát a bal oldalamon. Ezt csinálja akkor is ha buszozok, vagy ha a bal oldalamon fekszek. Lehet, hogy ezzel jelez, hogy nem tettszik neki a testhelyzetem? Nektek is szokta ezt csinálni?2011. ápr. 1. 10:51
1/7 anonim válasza:
Szia! 30 hetes terhes vagyok. Nekem is nagyon aktiv pocaklakom van. Mind 2 oldalomon erzem a kis dragamat. Ejjel ha megfordulok, rogton reagall. Ha probalok kenyelmesen elhelyezkedni, akkor is. Neha vannak szunetek, de a nap minden szakaszaban erzem ot. Kis focista. Legtobbszor akkor rug hatalmasat, ha szerintem kenyelmetlen neki, mert ha valtoztatok a testhelyzetemen, rogton abbahagyja. Mar most igazi kis parancsnok ;) Amugy is sokat mozog, de ha nem kenyelmetlen neki, akkor nem ut akkorat.
2/7 anonim válasza:
Az én babám is ilyen aktív volt,reggel 7körült kelt,és egész nap mocorgott,rugdosódott!
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nekem nem mocorog egész nap, vannak benne kisebb nagyon megszakítások, de gondolom ez nem jelent bajt, hiszen fogy a hely?!
2011. ápr. 1. 11:47
4/7 Disi válasza:
Örömmel hallom, hogy másnak is ilyen aktív a pocaklakója. Van amikor csak kis kaparászásokat érzek, van hogy rugdos, a múltkor apuka nézte, és elkezdett egy öklömnyi darabon kidudorodni a hasam. Most már hullámzik is, kb 2 hete kezdte, és jobbról-balról érzem. Tegnap banánturmixot csináltam, vitustáncot járt rá, vagy a zaj nem teszett neki, vagy a rezonancia. A nagyobb mozgásokra néha feljajdulok, a párom meg mindig megijed, hogy mi baj van, pedig csak meglepődök:-)Ha háton fekszem, azt nem szereti, pedig felhúzott lábakkal szoktam. De nem hiszem, hogy csak arra reagál, ha nem tetszik neki valami. Ha beszélek hozzá, arra is szokott válaszolni. Jó babavárást mindenkinek, és sok mocorgást!
5/7 anonim válasza:
Persze, hogy nem baj, ha nem mozog egész nap, hiszen neki is kell pihennie.
6/7 anonim válasza:
A 30. hetet elhagyva,már a nap nagy részében szunyókálnak a babák.
Én a 3. babánkat várom,33 hetes vagyok. Kezd lecsitulni,már nem mozog annyit,viszont ha mozdul,azt kellő képen megérzem! ;)
Éjjelente is mindig felébredt,ha megfordultam,és vadul nyomta...de most már az is kezd megszűnőben lenni.Fogy a hely,és most nőnek a legnagyobbat,kell neki a pihi. :)
Mindenkinek minden jót,és könnyű szülést kívánok!
7/7 anonim válasza:
31 hetes kismama vagyok, a második babámmal, és nekem is nagyon aktív a pocaklakóm! A nap bármely szakában is járunk érezteti velem, hogy ő odabenn van! Elég nagyokat szokott rugdosni, általában középtájban, vagy felfelé a bordáim közé! :)
Boldog babavárást mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!