33. hetes terhes vagyok. Nektek is keveset mocorog a babátok vagy csak mi lustultunk meg egy kicsit? Ugye nem baj, hogy lustácska 2-3 napja?
Figyelt kérdés
2009. febr. 26. 18:08
1/6 anonim válasza:
Ha rendszeresen bejelentkezik, akkor o.k. ez így. Te se mozgolódsz minden nap ugyanannyit, meg, ha elfordul és máshova rugdos azt esetleg finomabban érzed csak.
2/6 A kérdező kommentje:
Azt hiszem kezdem túlaggódni a dolgokat. Már mindentől félek nehezen sikerült ez a baba évekig vártam rá! Köszönöm a válaszodat!
2009. febr. 26. 18:23
3/6 anonim válasza:
szia, én 31. hetes vagyok, de egy pár nappal ezelőtt nekem is lustább volt a babám. Már úgy mondtam a páromnak, hogy csináljon már valamit,mert én sírva fakadok. Beszélgetett hozzá, meg megsimizte a pocakom, és egyet rúgott a baba. el is kezdtem a sírást örömömben. Ne aggódj!
4/6 anonim válasza:
Szió,én is 33 hetes vagyok és nekem is kevesebbet mocorog, enyhul az ido, szerintem ezért.:)
Minden jót
5/6 anonim válasza:
Szia én is 33hetes vagyok és 2napja nekem is nagyon finoman mocorog...a védőnöm szerint megérzik a frontokat és így (is)reagálhatnak...
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat nagyon aranyosak vagytok, hogy megosztottátok velem. Eddig nem voltam ennyire aggódós, de most valahogy nem tudom mi van velem állandóan parázok mindentől, mondjuk eddig rengeteget mozgott!
2009. febr. 27. 09:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!