Miért ilyen lustácska a babucim?
egyik ismerősömnek másfél éves volt a fia, és még meg sem fordult, nem hogy üljön, vagy egyebek. Aztán egyszer csak beindult, és 1 hónapon belül felült, rá 2 hétre már kapaszkodva ment.
vannak lusta gyerekek:) erőltetni nem szabad semmiképp.
ha mégis rosszat sejtesz, akkor kérdezd meg a dokit, mert ismerősömnél azt hitték lusta, és kiderült, hogy az izmokkal volt valami, pontosan már nem tudom. de ez ritka. 8 hósan még nincs elkésve semmivel.
próbálj csak kevés játékot adni neki, hogy jobban ösztönözze a mozgásra. erőltetni nem kell semmit, majd megindul! ha szeretnéd tornásztatni ,szerintem érdemes megnézni ezt az oldalt, rajta van, melyik mozgásformát hogy lehet elősegíteni nála, játékos formában. nekünk a forgásnál sokat segítettek az itt leírtak. a mászást egyelőre nem tudja az én fiam sem, és kúszni is csak néha néha, körbe a tengelye körül. 7 hós múlt. itt a link:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!