Normalis hogy 3hetes babucim meg mindig 2orankent eszik?
Figyelt kérdés
Hasfajosak vagyunk es nem hajlando cicibol enni(tisztara beleizzad es lusta szopo,nem eszik ugy eleget es elalszik rajta),hanem uvegbol issza a tejet.Nem kis baba,4kilo korul vagyunk mar es evesenkent 120ml eszunk...Mitol lehet ez?Tudom en ezt szabalyozni vagy majd magatol atall 3-4orara,es ugye a cicrol sem kell lemondanunk 100%?Szeretnem ha csak cicbol enne...Vmi otlet?2011. jan. 20. 15:36
1/3 anonim válasza:
mindenképp próbálgatni kéne mellből etetni. érthető, hogy a könnyebb utat választja, ha tud róla, hogy létezik. talán próbáld előbb ciciből, csak utána üvegből. (több tejed is lesz, ha a babád szívja ki.)
az hogy, milyen gyakran eszik, azt ő tudja, hogy mi a jó neki. biztosan fog ritkulni idővel. éjjel is ilyen sűrűn eszik?
szopira szoktatásban tőlük tudsz segítséget, ötletet kérni:
www.lll.hu
2/3 anonim válasza:
Normális.az én lányom 4 hónapos lesz, és a mai napig 2 óránként eszik.Kisebb súllyal született, és nagyon nagy étvágyú volt. Be is pótolta, mert már megduplázta a súlyát, de annyira megszokta a 2 óránkénti evést, hogy most is így van.Viszont 6 hetes kora óta átalussza az éjszakát, így átlagba annyit eszik mint más gyerek, aki napközben 3 óránként kap, de éjjel is eszik.De arra vigyázz, hogy kezd el leszoktatni az üvegről.Mert az üvegből sokkal jobban jön a tej, nem kell neki úgy megdolgoznia érte, mint a cicinél.Ha szeretnéd szoptatni, akkor kezd el leszoktatni, ha még nem késő.Nagyon okosak a gyerekek!Én eddig még vizet se mertem adni, nehogy leszokjon a ciciről, mert a cumisüveg sokkal kényelmesebb megoldás.Fogalmam sincs egy alkalommal mennyit eszik, és csak hetente egyszer mérjük a súlyát.Ha ki akarod tolni az etetések közti időt, fokozatosan próbáld.Told ki 10 perccel, majd 15-el stb. Vagy vidd le sétálni, és ha elalszik, azzal is lehet csalni.Azt nem mondom, hogy adj neki addig vizet, mert 3 hetesen én se adtam neki semmi mást.
3/3 anonim válasza:
3 hetesen van az első növekedési ugrás...
talán ez az időszak hasznos lehet a cicire szoktatás ügyében - sokszor próbáljátok! sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!