Biciklizés 6 hónaposan? Napi 6 km. Ártalmas? Számomra nem teher. Kerti munka?
Szia! Nekem a dokim azt monta, hogy az esetleges razkodasok miatt nem ajanljak, de ha sima terepen biciklizel, akkor az nem art. Persze a godroket es a huppanokat keruld. Hugom a szulese napjaig mindenhova biciklivel ment. Kerti munka is ok, csak ne eroltesd meg magad. Figyelj a testedre es a jelzesekre.
Anyumnak velem valo terhessegenel ugy indult be a szules, hogy a kertben dolgozott, huzta a slagot, hogy ontozhessen es elfolyt a magzatvize. Ugyhogy mindent szabad csak okosan es mertekkel.
attól függ hol, én bp-en élek, és itt nem merek biciklizni, mert olyanok a körülmények, patkázni kell, senki nem adja meg az elsőbbséget stb, és félek hogy elesek és valami baja lesz a babának, de egy vidéki városban ahol kisebb a forgalom simán bringáznék. A ketben is szoktam dolgozni, annyi hogy hamarabb kifáradok, és kesztyűt húzok ha földezek a sok baci miatt.
24 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!