Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szülni fogok? Elvileg nem is...

Szülni fogok? Elvileg nem is vagyok terhes? Magzatvíz?

Figyelt kérdés
Ne nevessetek ki, nehezen szántam rá magam, hogy ide írjak. 2010.június 26-án kezdődő ciklusom végén július 27-én erős pozitív terhes tesztet csináltam, majd mégis megjött, azonnal mentem dokihoz féltem, hogy vetélés, azt mondta nincs baba, és nem hitte el, hogy tesztem pozitív volt, egy hét múlva újra teszteltem az már csak halvány volt, két hétre rá negatív. Teltek a hónapok, hányinger, fáradékonyság, minden hónapban vettem a teszteket mert úgy éreztem terhes vagyok! Negatív volt a legtöbb néha meg halvány szellemcsík féle. Októberben ismét orvosnál voltam, hüvelyi kézi vizsgálat nem volt, de egy ultrahang igen, azt mondta nincs baba,de tüszőm sincs ,semmit nem lát a petefészkeimbe sem, sem tüszőt sem tüszőkezdeményt, ne hisztizzek, fogadjam el, el is fogadtam volna de mivel már szültem voltam terhes így nem lettem nyugodt a tüneteim megvoltak. Azóta minden hónapban tesztelek, általában negatívat vagy halványat. Pár hónapja szó szerint magzatmozgásokat érzek,eleinte pici bökdösést, mintha buborékok pattognának benne, majd néha erős ütés félét stb de lehet csak a beleim, híztam 16 kilót, nem eszek többet, sőt! Hullámzott a hasam amikor a kádba feküdtem többször is de a hasam nem olyan mint az első gyereknél,elég húsos vagyok, de olyan mintha csak hasra híztam volna,de löttyedt nem feszes kismama has, fentről a mellem alól indul ami viszont fura,alul meg lóg, két hete nagyon fáj a derekam, két napja hasmenés félém van, és szintén két napja állandóan pisilni járok, és ma észrevettem, hogy a bugyim tiszta víz, négyszer cseréltem és mindig vizes, szagtalan szintelen, és mensiszerű görcseim vannak, tisztára olyan mint szülés előtt:(( nem vizelet, gondolom azt észrevenném ha bepisilnék, az állítólagos ciklusom 20.napján tartok, minden hónapban mensizek de csak két napig szokott tartani míg tavaly júli előtt öt naposak voltak. Lányok őszintén, én képzelem be magamnak a tüneteket, vagy elképzelhető ,hogy tényleg terhes vagyok?? Őszinte válaszokat kérek!Voltam kétszer is könyörögni a körzeti orvosnál, hogy utaljon be vérvételre hcg-t nézetni de mindkétszer elzavart, hogy ez nem kívánság műsor. Kétségbe vagyok esve, a szemérem csontom is annyira fáj, hogy alig bírok ülni, mintha alám rúgtak volna. És ez a vizes dolog is aggaszt.
2011. márc. 30. 21:36
 21/100 anonim ***** válasza:
100%

Erre kíváncsi vagyok mi lesz belőle.

Akár ál akár valós terhesség, kérlek írd meg mi van veled, hogyan alakulnak a napok.

Keress fel egy idegen dokit, akár magánrendelőt, és ott hátha látnak valamit.

Hivatkozz rendszertelen ciklusra, stb, aztán lehet meglepődsz, hogy tényleg tesó:)

2011. márc. 30. 22:01
 22/100 A kérdező kommentje:
Van itthon ilyen kütyünk, fonendoszkóp vagy minek hívják, amit a dokik használnak hallgatózásra na azzal kerestem már szívhangot is régebben, tiszta röhej , és találtunk is a férjem is hallotta de azt mondta valószínűleg a köldök melletti ütőér vagy valamilyen ér aminek a hangját hallottuk.
 23/100 anonim ***** válasza:
83%

1. A teszt csak a terhesség elején pozitiv, késöbb már nem, mert a hormontermelés megváltozik.

2. Ha úgy gondolod, hogy az orvos nem jól vizsgált meg, akkor célszerü másikhoz (is) elmenni, mert két vag több orvos csak akkor diagnosztikálja ugyanazt, ha úgy is van.

3. Ha komolyan úgy érzed, hogy szülés elött állsz, akkor menj be a kórházba. Ott egyértelmüen kideritik, hogy terhes lehetsz-e, mert ilyenkor már elég egyértelmü akár az ultrahang, akár a maunális vizsgálat.

4. Ha viszont kiderül, hogy tényleg csak álterhesség volt, akkor keress fel egy jó pszichológust.

24/100 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha sokkal gyorsabb mint a te pulzusod, akkor lehet akár baba pulzusa is. Egyre jobban idegeskedek, hogy mi lehet veled...
2011. márc. 30. 22:02
 25/100 anonim ***** válasza:
100%

HUh azért ez kicsit durva.. Ha az agy képes ilyet produkálni az is durva,de ha a doki nézte be ennyire akkor én kitekerném a nyakát, de minimum feljelenteném.

Hát kiváncsi vagyok mi van veled!!!

2011. márc. 30. 22:02
 26/100 A kérdező kommentje:
Mennem kell, pukkant a hasamba valami, és elöntött a víz, zuhany és ahogy a férjem megjön irány a kórház.Remegek az idegtől.
2011. márc. 30. 22:03
 27/100 anonim ***** válasza:
100%
Igyál meg egy pohár vörösbort! Egy szülésznő ajánlotta, mivel ha szülési fájdalom, akkor nem múlnak a görcsök, ha nincs semmi, akkor simán elalszol tőle. A meleg víz ugyan ilyen hatású, beindítja a szülés, ha itt az ideje, vagyis erősíti a görcsöket.
2011. márc. 30. 22:05
 28/100 anonim ***** válasza:
100%
Írj majd mi van!
 29/100 anonim ***** válasza:
100%

Hát mgis igazad volt! Nagyon szurkolok, hogy minden rendben menjen! Majd írd meg, hogy mi lett!!!!

És jelentsd fel az orvost...

Első voltam.

30/100 anonim ***** válasza:
100%
Húúúú, úgy látom, nagyon sokan szorítunk neked, nektek!!! :))
2011. márc. 30. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!