Szülni fogok? Elvileg nem is vagyok terhes? Magzatvíz?
Erre kíváncsi vagyok mi lesz belőle.
Akár ál akár valós terhesség, kérlek írd meg mi van veled, hogyan alakulnak a napok.
Keress fel egy idegen dokit, akár magánrendelőt, és ott hátha látnak valamit.
Hivatkozz rendszertelen ciklusra, stb, aztán lehet meglepődsz, hogy tényleg tesó:)
1. A teszt csak a terhesség elején pozitiv, késöbb már nem, mert a hormontermelés megváltozik.
2. Ha úgy gondolod, hogy az orvos nem jól vizsgált meg, akkor célszerü másikhoz (is) elmenni, mert két vag több orvos csak akkor diagnosztikálja ugyanazt, ha úgy is van.
3. Ha komolyan úgy érzed, hogy szülés elött állsz, akkor menj be a kórházba. Ott egyértelmüen kideritik, hogy terhes lehetsz-e, mert ilyenkor már elég egyértelmü akár az ultrahang, akár a maunális vizsgálat.
4. Ha viszont kiderül, hogy tényleg csak álterhesség volt, akkor keress fel egy jó pszichológust.
HUh azért ez kicsit durva.. Ha az agy képes ilyet produkálni az is durva,de ha a doki nézte be ennyire akkor én kitekerném a nyakát, de minimum feljelenteném.
Hát kiváncsi vagyok mi van veled!!!
Hát mgis igazad volt! Nagyon szurkolok, hogy minden rendben menjen! Majd írd meg, hogy mi lett!!!!
És jelentsd fel az orvost...
Első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!