Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szülni fogok? Elvileg nem is...

Szülni fogok? Elvileg nem is vagyok terhes? Magzatvíz?

Figyelt kérdés
Ne nevessetek ki, nehezen szántam rá magam, hogy ide írjak. 2010.június 26-án kezdődő ciklusom végén július 27-én erős pozitív terhes tesztet csináltam, majd mégis megjött, azonnal mentem dokihoz féltem, hogy vetélés, azt mondta nincs baba, és nem hitte el, hogy tesztem pozitív volt, egy hét múlva újra teszteltem az már csak halvány volt, két hétre rá negatív. Teltek a hónapok, hányinger, fáradékonyság, minden hónapban vettem a teszteket mert úgy éreztem terhes vagyok! Negatív volt a legtöbb néha meg halvány szellemcsík féle. Októberben ismét orvosnál voltam, hüvelyi kézi vizsgálat nem volt, de egy ultrahang igen, azt mondta nincs baba,de tüszőm sincs ,semmit nem lát a petefészkeimbe sem, sem tüszőt sem tüszőkezdeményt, ne hisztizzek, fogadjam el, el is fogadtam volna de mivel már szültem voltam terhes így nem lettem nyugodt a tüneteim megvoltak. Azóta minden hónapban tesztelek, általában negatívat vagy halványat. Pár hónapja szó szerint magzatmozgásokat érzek,eleinte pici bökdösést, mintha buborékok pattognának benne, majd néha erős ütés félét stb de lehet csak a beleim, híztam 16 kilót, nem eszek többet, sőt! Hullámzott a hasam amikor a kádba feküdtem többször is de a hasam nem olyan mint az első gyereknél,elég húsos vagyok, de olyan mintha csak hasra híztam volna,de löttyedt nem feszes kismama has, fentről a mellem alól indul ami viszont fura,alul meg lóg, két hete nagyon fáj a derekam, két napja hasmenés félém van, és szintén két napja állandóan pisilni járok, és ma észrevettem, hogy a bugyim tiszta víz, négyszer cseréltem és mindig vizes, szagtalan szintelen, és mensiszerű görcseim vannak, tisztára olyan mint szülés előtt:(( nem vizelet, gondolom azt észrevenném ha bepisilnék, az állítólagos ciklusom 20.napján tartok, minden hónapban mensizek de csak két napig szokott tartani míg tavaly júli előtt öt naposak voltak. Lányok őszintén, én képzelem be magamnak a tüneteket, vagy elképzelhető ,hogy tényleg terhes vagyok?? Őszinte válaszokat kérek!Voltam kétszer is könyörögni a körzeti orvosnál, hogy utaljon be vérvételre hcg-t nézetni de mindkétszer elzavart, hogy ez nem kívánság műsor. Kétségbe vagyok esve, a szemérem csontom is annyira fáj, hogy alig bírok ülni, mintha alám rúgtak volna. És ez a vizes dolog is aggaszt.
2011. márc. 30. 21:36
 11/100 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok. Nekem se mutatta ki a teszt, hoyg terhes vagyok, ezért elhiszem, hogy másnál se 100% a negatív eredmény. Az UH... hát valóban ez alapján nem az, de egy béna, vagy gondatlan orvos, egy ritka rossz hasi UH géppel, egy hájasabb hasnál hátha elnéz valamit... szóval kicsi az esély de én nem zárnám ki teljesen a lehetőséget.
2011. márc. 30. 21:54
 12/100 A kérdező kommentje:
Rendben ,megírom.
2011. márc. 30. 21:55
 13/100 anonim ***** válasza:
100%

Ne szégyelld!

Ha vannak görcseid, akkor simán ki tudod tapintani te is méhedet, hogy hol van.

Rajtam is van bőven felesleg, de éreztem a gyerekeknél, hogy hol kezdődik a méhem, főleg keményedéseknél.

A szüléssel járó összehúzódások pedig olyan erősek, hogy kézzel, kívülről simán érezhetőek, ahogy préselődik lefelé.

A másik megoldás, hogy megnyugtasd magad, ha felnyúlsz a hüvelyedbe (hogy stílszerű legyek - szülőcsatornádba), és kitapintod a méhszájad. Ami ugye köztudott, hogy szülés során ellaposodik és nyílni kezd, négy ujjnyira.

Amúgy egyedül vagy, vagy van valaki, akinek szólni tudsz, ha "rosszul leszel"?

2011. márc. 30. 21:55
 14/100 anonim ***** válasza:
100%
Én is kíváncsi vagyok.
2011. márc. 30. 21:57
 15/100 A kérdező kommentje:
Méhszájamat néztem, simán belefér az ujjam hegye, a gyerek alszik a férjem pedig fél tizenegy körül ér haza.
2011. márc. 30. 21:58
 16/100 anonim ***** válasza:
76%

21.55-ös vagyok, és rutinos hipohonder.

Ha ideges vagyok, nem szeretem helyzetbe kényszerülök, mindig lebetegszek.

Lázat, hányást, hasmenést képes produkálni a szervezetem, és különféle fájdalmat is, mindezt idegi alapon!

A hashullámzás azért már durva. :S

Meg a vizes bugyi, amit négyszer kell cserélni.

2011. márc. 30. 21:58
 17/100 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi van/lesz Veled, úgyhogy mindenképpen írj!
2011. márc. 30. 21:59
 18/100 anonim ***** válasza:
100%

OK, akkor nem vagy egyedül.

Próbálj megnyugodni, és vegyél egy forró fürdőt. Mire a férjed hazaér, addigra kiderül, miújság.

2011. márc. 30. 22:00
 19/100 anonim ***** válasza:
100%
Történt azóta valami?
 20/100 anonim ***** válasza:
68%
Belefér az ujjad hegye? JObban mint normál esetben? Mintha nyílna? :O

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!