Szülni fogok? Elvileg nem is vagyok terhes? Magzatvíz?
Jobbulást kívánok!
A szülést is nehezen elhihetőnek éreztem, mégis, bennem éppen az ébresztette a gyanút, hogy kamu, hogy a férj írt ide. Szerintem nem életszerű, hogy egy aggódó férjnek eszében lenne ide írkálgatni, mégha meg is ígérte a feleségének.
A kérdés kiírója valószínűleg nem analfabéta buta ember, aki még írni sem tudna, látszik, hogy értelmesen fogalmazott, a férj kommentjéből kitűnik, hogy van annyi esze, hogy belássa, ilyen nem történhet meg, hogy az ultrahang egy ekkora magzatot nem lát, tehát kitalált egy hihető verziót végkifejletnek. Nem vagyok jártas ezekben az orvosi témákban, nem is értettem pontosan, hogy mi történt vele, szóval nem tudom megállapítani, hogy esetleg használt e nem létező "szakszavakat".
Én hajlok afelé, hogy kamukérdés szórakozásból, hogy vajon be lehet e etetni a népet, de nem vagyok érzéketlen, ha tévedek, elnézést és jobbulást kívánok! De szerintem ez kamu.
Miért ne írhatna a férje?Én már többször olvastam,hogy szülés után pl. apuka írt,hogy mi volt és mekkora a baba.Most is ez történhetett!Meg írta mert megkérte a felesége!Gondolom a te férjed is megtenné,vagy nem?????
Másrészről adja a jó isten,hogy kamu legyen,mert akkor fizikálisan egészséges a kérdés írója!
Jobbulást kívánok!
hát én utána néztem és ennek az egyébként szörnyű és életveszélyes "betegségnek" ezek a tünetei, amit itt leírt a kérdező. Akár meg is halhatott volna.
Persze tény, hogy butaság volt beleélnie magát a terhességbe és ezzel elmenni az orvoshoz, hiszen ezért hajtották el. lehet ha csak a tüneteket mondja elegy orvosnak, azonnal tudta volna mi a probléma.
Azért gondolj bele, valaki beleéli magát egy terhességbe,várja a babát, nem hisz az orvosoknak és kiderül egy ilyen amikor elvileg szülni megy a kórházba. Rettenetes lehetett.
Egyébként én is azt hittem kamu, de valójában írhatott volna mást is, akár azt, hogy megszületett a gyerek, akár azt, hogy terhes, de még nem szült, vagy, hogy álterhes és képzelte a tüneteket.
De valójában voltak tünetei, csak nemterhes volt, hanem aorta tágulata volt.
Legyen ez tanulság, mind a 70-80 válaszolónak, hogy nem vagyunk orvosok és nem jó otthon diagnózist felállítani, mert tévedhet az ember és súlyos baj lehet belőle.
Egyébként én ugyanígy megjártam már a fiammal, aki elkezdett 4 évesen bepisilni éjjel. 3 hétig ment folyamatosan, cseréltem a lepedőt egy éjszaka 5-ször is, gondoltam lelki problémára, testvérféltékenységre, férjem szerint csak simán bosszantani akart bennünket- aztán kiderült, hogy súlyos gyógyíthatatlan beteg. És az orvos azt mondta, ha az első alkalom után szóltam volna, ő tudta volna és azonnal kórházba küldött volna bennünket.
Jó hát akkor igaz volt. Azért miért kellett ennyire lepontozni? Én csak szimplán nem hittem el a sztorit. Nekem akkor sem életszerű, hogy a férj leül fórumozgatni, amikor az éjszaka közepén megműtötték a feleségét egy olyan súlyos dolog miatt, ami az életébe is kerülhetett volna. Megígérné nekem a férjem, ha megkérném hasonló esetben, (még el is meséltem neki tegnap ezt a sztorit) de ő is úgy gondolta, hogy nem azonnal kezdene írkálgatni hajnalban, mert valószínűleg az aggodalomtól úgy is kimenne a fejéből.
Tény, hogy embere válogatja.
Másrészt a lepontozással kapcsolatban még. Miért kell ennyire lepontozgazni másokat, csak azért, mert nem egyezik a véleményünk? Én nem bántottam a kérdés kiíróját, még írtam is neki, hogy ha tévedek elnézést és jobbulást kívánok neki! Eszméletlen, hogy micsoda emberek vannak!
Szomorú végkifejlet, bárcsak szülés lett volna. Jobbulást!!!
Első voltam.
Én elhiszem a szorit! Anyum 25 éve újszülött osztályon cssecsemőorvos, és hallottam már csodákat;).
Amúgy meg az első terhességem óta fórumozok, és mi is többen kértük már meg apukákat, hogy írjanak, mikor a szülés volt, vagy ilyesmi, és megtették, mert tudták, hogy várjuk a híreket. Talán a ti férjeitek lesz@rná a kéréseteket, de másoké meg nem;)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!