Fenymasolas karos a babara?
Szia, hát szerintem nem káros, végülis nem a pocakodon megy át a fénycsík. Amúgy meg ha valamiféle sugárzásra gondolsz, szerintem nincs hatása, még annyi se mint a mobilnak.
Én irodában dolgozok, napi 6 órát számítógép előtt, mindennap kell fénymásolnom, nyomtatnom, scannalnam, de még soha nem mondta senki hogy ez ártana!
Üdv: 26 hetes kismama
35.hétig dolgoztam, szintén irodában. Napi 9-10 órát ültem a gép előtt, és időnként fénymásoltam is. Teljesen egészséges 3 hónapos babám van :)
Ne izgulj, nem lesz semmi baj!
Szia!
Nem lehet, hogy a főnököd arra gondolt,hogy a lézernyomtatók, illetve fénymásoló ózont bocsátanak ki.
(Rákerestem a neten, és azt írják, hogy ez a gáz szem-, orr-, illetve torokirritációt, továbbá fejfájást okoz, és gyakorta felelős a koncentrációs-képesség csökkenéséért is.)
A lényeg, hogy az általad használt fénymásoló ne legyen kicsi, nem szellőző helyiségben.
Nem hinném, hogy egyébként komoly problémát okozna, mert akkor a dokik felhívnák rá a figyelmünket.
Nyugi.
Üdv!
Egész nap a számítógép előtt ülök és sokat fénymásolok is. Ugyanez a munkám volt az első terhességemkor is. Van egy 5 éves egészséges kisfiam és most várom a 2. babát, soha eszembe nem jutott, hogy ez káros lenne. Az orvosom is ismeri a munkakörülményeimet és soha nem említette, hogy ez baj lenne, pedig sok mindent ellenez, ami mérgezi az ember szervezetét. Nem idegeskednék a helyedben. Szerintem manapság a fénymásolónál sokkal károsabb hatások is vannak körülöttünk.
34 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!