Vannak itt olyan kismamák akik ekcémásak lettek terhesen?
Leírnátok röviden hogy mikor kezdődött meg hogy voltatok -e vmilyen vizsgálaton, milyen krémet használtok stb....
Én 4 hetes voltam mikor előjött és rémesen nézek ki...rövid ujjúra nem is merek gondolni mivel bmira gáz a kezem :S
Ezen kívül a lábamon is van pár helyen...Rengeteg bőrgyógyásznál voltam már, egyik sem tudott igazán segíteni...
Nektek nincs valami bevált dolog ami eltüntetné???
sajna nekem is csak a hígított szteroidos krém használ :SS
Te milyen időközönként kented??
nekem szinte minden nap kellene mert különben ha pár nap kimarad akkor egyből vérpiros lesz és iszonyat viszket....
Babádnak nem lett baja Tőle?
En is az voltam a terhessegem alatt es a szoptatas utan is.
Angliaban elek es itt az Augmentinen kivul nem kaptam semmi mast,mert a kicsinek artott volna.Az Augmentin viszont nem igazan valo ekcemara.Mire elkezdhettem szedni valamit a problemara addigra teljesen elterjedt.Kozel egy evig szedtem Terbinafinet.Meg nincs vege,de egyenlore nem szedhetem tovabb.A kislany most 2,5eves.Kitartast hozza,legyen turelmed.Vigyazz,hogy mit szedsz be mert ezek a gyogyszerek amit az ekcemara adnak veszelyesek lehetnek a babara.Az is megeshet,hogy a szules utan a babanak atadod.Hal istennek nalunk ez nem torent meg.Szoritok Neked.
:SS köszönöm nagyon aranyosak vagytok!!!
Remélem a baba nem lesz ekcémás :SSSS
Hát ha nálam pár hétig tartana a hatása az tök jó lenne de nem ez a helyzet uh már nem is kenem vele:SSS viszont ocsmány a bőröm...sebes, véres...fújjjj
15.14-es köszi :)) jól esik amit írtál :)!!
És Neked milyen most a bőröd?? szebb lett??
Nem mondták mitől jöhetett elő Nálad?
Ja meg valami!Nem tudom otthon lehet-e ezt a kremet kapni aminek ez a neve:AQUEOS CREAM BP.Ezek az osszetevoi:Cetostearyl Alcohol,Sodium Lauryl Sulphate,Liquid Paraffin,White Soft Paraffin,Phenoxyethanol Preservative,Purified Water.
Ezt kaptam meg az Augmentin melle.Ez csak nedveseggel latta el a boromet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!