Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak itt olyan kismamák...

Vannak itt olyan kismamák akik ekcémásak lettek terhesen?

Figyelt kérdés

Leírnátok röviden hogy mikor kezdődött meg hogy voltatok -e vmilyen vizsgálaton, milyen krémet használtok stb....

Én 4 hetes voltam mikor előjött és rémesen nézek ki...rövid ujjúra nem is merek gondolni mivel bmira gáz a kezem :S

Ezen kívül a lábamon is van pár helyen...Rengeteg bőrgyógyásznál voltam már, egyik sem tudott igazán segíteni...

Nektek nincs valami bevált dolog ami eltüntetné???

2011. márc. 30. 14:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
ugyan nem terhesen jött ki, születésem óta kínlódok vele. gondolhatod, mi mindent kipróbáltun, a diétáktól a szanatóriumi kezelésen át az injekciókúráig... semmi más nem használt, csak a szteroidos krém. terhesen a bőrgyógyászom higítva írta fel, azt mondta, többet árt, ha úgy marad és viszket. úgyhogy én használtam amikor nagyon kellett.
2011. márc. 30. 15:04
 2/11 A kérdező kommentje:

sajna nekem is csak a hígított szteroidos krém használ :SS

Te milyen időközönként kented??

nekem szinte minden nap kellene mert különben ha pár nap kimarad akkor egyből vérpiros lesz és iszonyat viszket....

Babádnak nem lett baja Tőle?

2011. márc. 30. 15:07
 3/11 A kérdező kommentje:
tényleg az ezüst kolloidos oldatot próbáltad már ?olyan jókat írnak róla neten ....az használhat szerinted??
2011. márc. 30. 15:08
 4/11 anonim ***** válasza:

En is az voltam a terhessegem alatt es a szoptatas utan is.

Angliaban elek es itt az Augmentinen kivul nem kaptam semmi mast,mert a kicsinek artott volna.Az Augmentin viszont nem igazan valo ekcemara.Mire elkezdhettem szedni valamit a problemara addigra teljesen elterjedt.Kozel egy evig szedtem Terbinafinet.Meg nincs vege,de egyenlore nem szedhetem tovabb.A kislany most 2,5eves.Kitartast hozza,legyen turelmed.Vigyazz,hogy mit szedsz be mert ezek a gyogyszerek amit az ekcemara adnak veszelyesek lehetnek a babara.Az is megeshet,hogy a szules utan a babanak atadod.Hal istennek nalunk ez nem torent meg.Szoritok Neked.

2011. márc. 30. 15:14
 5/11 anonim ***** válasza:
ha viszket, akkor kenem, max. 3-4 napig, addigra ált. elmúlik, pár hétig nem jön ki. ezüst kolloidot sose mertem próbálni, egyrészt nekem olyam humbuknak tűnik mint a homeopátia (többször többfélét próbáltam, soha semmire nem használt), másrészt még az ezüst ékszerek is kiütnek, inkább nem kockáztatok.
2011. márc. 30. 15:16
 6/11 anonim ***** válasza:
ja, a lányomnak nincs baja, de ő is ekcémás...
2011. márc. 30. 15:18
 7/11 A kérdező kommentje:

:SS köszönöm nagyon aranyosak vagytok!!!

Remélem a baba nem lesz ekcémás :SSSS

Hát ha nálam pár hétig tartana a hatása az tök jó lenne de nem ez a helyzet uh már nem is kenem vele:SSS viszont ocsmány a bőröm...sebes, véres...fújjjj

2011. márc. 30. 15:27
 8/11 A kérdező kommentje:

15.14-es köszi :)) jól esik amit írtál :)!!

És Neked milyen most a bőröd?? szebb lett??

Nem mondták mitől jöhetett elő Nálad?

2011. márc. 30. 15:30
 9/11 anonim ***** válasza:
Regebben volt egy gombasodasom amit nem tudtam megfeleloen kiezelni a munkam miatt.Latszolag egy jo darabig nem volt problemam,viszont a terhesseg elohozta es felgyorsitotta azt hogy ez a ki nem kezelt gombasodas ekcemava fejlodjon.Addig amig az Augmentint kaptam,legalabb nem viszkettem de csak ennyit segitett.Most jelen pillanatban kulsoleg ok es nem viszketek,de meg egyszer ismetelni kell a kezelest par honap mulva.
2011. márc. 30. 20:43
 10/11 anonim ***** válasza:

Ja meg valami!Nem tudom otthon lehet-e ezt a kremet kapni aminek ez a neve:AQUEOS CREAM BP.Ezek az osszetevoi:Cetostearyl Alcohol,Sodium Lauryl Sulphate,Liquid Paraffin,White Soft Paraffin,Phenoxyethanol Preservative,Purified Water.

Ezt kaptam meg az Augmentin melle.Ez csak nedveseggel latta el a boromet.

2011. márc. 30. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!