Lehet, hogy a baba mozgását érzem 14 hetesen?
Figyelt kérdés
14 hetes vagyok, első baba. Ma reggel érdekes érzések vannak a hasamban, ott lent, ahol a baba elhelyezkedik. Néha itt-ott előjön. Bizsereg és mintha beleszúrna, de nem fájdalmasan. Mindenhol azt olvasom, hogy 20.hét környékén érezték a kismamák a baba mozgását (főleg első gyermeknél), ráadásul nagyon vékony sem vagyok, ami miatt pedig még inkább kitolódhat. Szerintetek lehet, hogy azt érzem?2011. márc. 30. 08:36
11/11 A kérdező kommentje:
Tegnap voltam dokinál. A szívhangvizsgálóval megnézte a szívhangot és megint éreztem azt amire azt gondoltam, hogy a baba mozgása. Mondtam is a dokinak, aki mondta, hogy igen, rugdos, tuti, hogy azt éreztem eddig is. Azt mondta, hogy egyáltalán nem meglepő már ilyen korban sem, csak sokan nem veszik észre. Azt is mondta, hogy nem számít, hogy túlsúlyos-e valaki, mert ezt belülről érezzük :)
2011. ápr. 8. 11:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!