Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem vérzek és nincs barna...

Nem vérzek és nincs barna folyásom se, de mikor megyek wc-re barnás darabokat látok a vizeletembe és a papíron is érdekes baraság van de nem folyás szerű? Baj lehet a Picikénkkel?

Figyelt kérdés
2008. febr. 8. 11:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Reméljük nincs gond, de csak akkor tudsz megnyugodni, ha látott az orvos. Én nem várnék, azonnal felkeresném! sok szerencsét!!!
2008. febr. 8. 11:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia!Irány az orvos ne várj semmit!!!!Ne félj nem lesz semmi baj csak orvos lásson.
2008. febr. 8. 12:13
 3/5 A kérdező kommentje:
Sajnos csak hétfön tudok az orvosomhoz menni.Nagyon ideges vaggyok és félek nehogy baja legyen a picinek.
2008. febr. 8. 12:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem tudnál bemenni ügyeletre? Ilyenkor nem számít kihez mész, csak rovos lásson, segíteni fognak hidd el.Biztos nincs semmi baj, de én a helyedben nem várnék hétfőig.Vagy legalább telefonálj a dokinak.
2008. febr. 8. 12:41
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nekem is voltak ugyanilyen tüneteim. Én sem véreztem, csak nekemis volt a papíron barnázás mikor kimentem pisilni. Nálam a 7. és a 9. héten jelentkezet, és 1-2 napig tartott. Nálunk lombikkal sikerült a pici, úgyhogy én amúgyis sokkal jobban túlihegem a dolgokat:)

Azonnal rohantuk az orvoshoz,és megnézte a picit. Természetesen mindent rendben talált,de így voltunk nyugodtak.Azt mondta, ilyen elő szokott fordulni,de ágyban kellett maradni, amíg teljesen el nem múlt. Nagy baj akkor van azt mondta, ha vörös vér ürül, és görcsök is kísérik, de jól tettük, hogy bementünk. Úgyhogy mindenképp menj el az orvosodhoz, csak hogy megnyugodj, meg minden terhesség más, de biztos minden rendben lesz a babáddal!

Jó egészséget kíván egy 14 hetes kismami!

2008. febr. 9. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!