Mikorra múltak el a rosszulléteid?
Remélem,nem az én példám lesz a számodra mérvadó, de nekem sajna csak a 21. héten múlt el. A 7. héttől kezdődött, hányás, hányinger, rosszullét, rossz közérzet,és "sikerült" a 21. hétre fogynom 4 kilót. De utána azért feljött 8 :))
Szóval nekem a doki azt mondta, hogy kortyonként igyak hideg, ízesítetlen fekete teát (talán azt nem hányom ki), és a reszelt friss gyömbért. A tea nagyjából bevált, de a gyömbértől még jobban hánytam, így azt abbahagytam.
Nekem talán még az segített, hogy dolgoztam a 8. hónap végéig, és a munkahelyen napi 8-9 órában nem igazán tudtam magammal foglalkozni (hálistennek) :)
Remélem a 12. hétre elmaradnak nálad ezek, mert tényleg szörnyű! Én volt, hogy sírtam estére, mert a hányástól (bocsi) felmaródott a torkom tejesen.
1. terhessegemnel (lany) a 6. hettol 3,5 honapos terhessegig voltam rosszul. 2. terhessegem (fiu) a 4. hettol voltam rosszul a terhesseg 3. honapjaig. Noverem meg szules elott a korhazban is hanyt :(
Igazan semmi nem segitett, de probaltam odafigyelni arra, hogy mit eszem, es mitol leszek rosszul, bar sokszor a szagok zavartak a legjobban. Teny, annak ellenere, hogy az embernek ilyenkor nincs kedve enni, mert fel, muszaj, hogy allandoan legyen vmi a gyomraban.
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat, bár úgy látom nem túl bíztató a helyzet. :( Én 1,5 hét alatt már 2 kiló fogyásnál tartok, de ez egyáltalán nem baj, mert 80kg-mal kezdtem a terhességet és úgy tudom ilyenkor a baba az első, ő elveszi ami neki kell. Próbálok ésszerűen enni, csak az a baj, hogy egyáltalán semmit nem kívánok, legszívesebben egész nap egy falatot sem ennék. Szerencsére nem hányok, így amit letuszkolok, az legalább hasznosul. Csak ez az állandó rossz érzés, nincs kedvem semmihez, ugyanakkor a pihenés sem segít és nincs egy perc megkönnyebülés sem, csak ha alszom...
Remélem azért pár héten belül enyhülni fog. Várom a további tapasztalatokat.
Első terhességemnél (lány 8 éves) semmi bajom nem volt. Most viszont a 8 hétig szörnyű émelygéssel küzdöttem és ráadásul olyan fáradt is voltam, hogy semmihez nem volt kedvem. Mostmár teljesen jól vagyok 17 hét.
Remélem neked is hamar elmúlik!Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!