Sportos kismamák! Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
12 hkm vagyok, és majd minden nap tornázok kismama-torna DVD-re. Ebben van gátizom-, has-, comb-, stb. torna. Érzem, hogy megmozgatja az izmaimat, de egyáltalán nem intenzíven. Még csak meg sem izzadok, a szívem sem ver gyorsabban, nincs másnap izomlázam. Elég ennyi mozgás? Nyílván nem akarok durva kardio-edzést tartani, de azért ennél nem kéne kicsit több??? (Sajnos másra nincs időm, van egy kétévesem is, így nem tudok eljárni pl. úszni, vagy ilyesmi)2011. márc. 29. 08:28
1/6 anonim válasza:
Akkor próbáld a Rubint Réka-féle ornát, 20 perc és elég kemény.
3/6 anonim válasza:
Szerintem teljesen elég,pláne ha időd sincs több,akkor meg választásod sem nagyon van.Rékát lehet érdemes lenne csinálnod,az is kellemesen átmozgat.
Boldog babavárást!
4/6 anonim válasza:
Én is a Rékát csinálom a 12.hét óta,akkor én is így voltam,h ez kevés..csináltam hozzá még netről Rékás gyakorlatokat(videa.hu)van fent mostani terhességéből tornagyakorlatok.
De most a 27.hétben a dvd is bőőőven elég.van,hogy nagyon elfáradok,pedig minden héten 5*csinálom már több,mint 3 hónapja..:)
Boldog Babavárást!
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor keresek Rékás DVD-t :) De az nem nagyon durva?
2011. márc. 29. 13:04
6/6 anonim válasza:
Nem,egyáltalán nem durva,talán az első trimeszteres gyakorlatok picit erősebbek,de arról már úgyis lecsúsztál :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!