Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ugye, nem lett oxigénhiányos...

Ugye, nem lett oxigénhiányos 20 perc hanyattfekvéstől? 31 hetes vagyok.

Figyelt kérdés
Fogorvosnál voltam és azóta sem tudok megnyugodni. Kb. 20 percig feküdtem teljesen hanyatt a székben, az utolsó 7-8 percben már nagyon kényelmetlen volt, és légszomjam is lett, de a doki mondta, hogy mindjárt kész vagyunk, és tűrtem. A baba végig aludt. Mikor végeztünk, felébredt és élénken mocorgott. Ugye nem leszbaj? Elvégre a hosszadalmas 4d ultrahangot is hanyatt fekve csinálják, vagy nem?
2011. márc. 29. 07:30
 1/10 anonim ***** válasza:
Tuti hogy nem lett baja!!! Ok hogy nem ajánlatos háton feküdni de ennyitől senkinek nem lesz baja!!! :)
2011. márc. 29. 07:34
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha ezen múlna, már nem születne baba oxigénhiány nélkül.
2011. márc. 29. 07:38
 3/10 anonim ***** válasza:
Eleve nem tilos hanyatt feküdni! Persze, egyre többször hallani,hogy nem ajánlott,de ez nem jelenti,hogy tilos. Ha a babádat zavarta volna, nem jutott volna hozzá elég oxigén, nem aludt volna nyugodtan,hanem jelezte volna, hogy "hé, anya, nekem ez így nem jó!" és kirúggta volna az oldaladat. Én itt olvastam először erről, hogy bizonyos idő után nm szabad hanyatt aludni, feküdni, hát rákérdeztem a dokimnál, mi is ezzel a helyzet. Ő is csak megnyugtatott, hogy manapság ezt is túllihegik.
2011. márc. 29. 07:46
 4/10 anonim ***** válasza:
Hanyat fekvés elnyomHAT erket ami oxigént szállit a babának, de szerintem is ezt a baba jelzi. azok a babák akiknek kevesebb oxigén jut az utolsó idöben hirtelen nagyon aktívak lesznek. szóval tuti semmi nem történt, én amúgy éjszaka mint a keljfel jancsi mindig a hátamon landoltam.
2011. márc. 29. 07:48
 5/10 anonim ***** válasza:

Ne ijesztgessetek már!! (Bocsi az offért, de megijesztettek!!)

Ilyen komoly probléma származik a hanyattfekvésből?

Én csak jobb oldalon tudok feküdni, mert a baloldalon mindig rúg, úgyhogy amikor már zsibbad akarom, bepróbálkozok néha pihenésképpen a hanyattfekvéssel....

2011. márc. 29. 08:27
 6/10 anonim ***** válasza:
Vagyis csak a BALOLDALON tudok feküdni. :)
2011. márc. 29. 08:28
 7/10 anonim ***** válasza:
Ez most komoly? 28 hetes vagyok, és szinte csak hanyatt tudok éjjel aludni!!!Akkor most beparáztattatok ám!!! Max a jobboldalamon alszom még, de nagyrészt háton. Este hanyattfekszem, élvezzük apával, hogy mocorog a pici, ha elfordulok valamerre,határozottan jelzi,hogy nem tetszik...Akkor most mi a jó???
2011. márc. 29. 08:48
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem miután elfolyt a magzatvizem egy egész éjszakát feküdtem hanyat a kórházban, mert ha oldalra fordultam nem érzékelte a baba szívhangját, teljesen egészséges kis srácom van:)
2011. márc. 29. 08:51
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Szabad hanyatt feküdni,én úgy tudom,legalábbis orvostól még nem hallottam,hogy nem...Egyébként meg akárhogy fekszel,ha úgy csavarodik a köldökzsinór,mindenhol nyomHATod, nem csak hanyattfekve..Egyébként meg én amiket olvastam,inkább a kismamák miatt nem ajánlják,ugyanis az ő szervezetükben tud elnyomni a ránehezedő súly idegeket,gerincet,stb...

Egyébként ha ez valóban veszélyes lenne,és ilyen következményekkel járna,nem gondoljátok,hogy minden orvos figyelmeztetne?

2011. márc. 29. 10:15
 10/10 anonim ***** válasza:
Kedves Utolsó! Ezt én is így hallottam! Ha hanyatt fekszünk, a baba épp egy olyan eret nyomhat, ami esetleg nekünk okozhat kis légszomjat!!! De nem mindenkire igaz! A babának van helye, a köldökzsinór is ugyanúgy lebeg odabent. Nem a babától vonod el az oxigént! Komolyan mondom, némelyik kismama már annyi hülyeséget olvas össze,hogy az ilyen oldalakon csak beparáztatja a többieket! Majd ennyi erővel a kötelező vizsgálatokra se járjunk el, mert a tűszúrás is árt a babának!!!
2011. márc. 29. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!