19 hetes kismama vagyok! Mikor fogom érezni hogy megmozdul a kicsikém?
Tudom, hogy nagyon szeretnéd, és fantasztikus is lesz...:-))
Én nagyon későn, a 21 hét végén éreztem először, szóval, ne aggódj! Ja, és utána 2 hétig semmi, majd megőrültem...bezzeg aztán aludni se tudtam...:-) De nem bántam, annyira szuper! Irigyellek, hogy Neked még csak most jön ez a része...
Én is 19 hetes vagyok, de még semmi!:(
Neked hol van a placenta? Nekem mellső fali!
Most már legyél résen, mert akármikor bejelentkezhet! Meg az elején nem is mindig biztos benne az ember, hogy ŐT érzi. De aztán hamar igen egyértelművé válik. Türelem, már nem kell sokat várnod! Hihetetlenül jó érzés, ami a végére azért igencsak erőssé válik és jól irányzott tud lenni.
Jó babavárást!
Egy háromgyermekes anyuka
Én 20 hetesen éreztem először, de van olyan barátnőm, aki már a legvégén, a szülés hetében érzett először mozgásokat!
Az ő kislánya most is olyan kis nyugis, az én fiam meg tűz, már a hasamban is majd kirúgta az oldalamat!!! :-)
Szóval, akár bármelyik nap érezheted már, de lehet csak a vége felé fogod. Gyerekfüggő szerintem.
19 hetes vagyok, 3 hete érzem mozogni a babámat és 1 hete már valamelyik test részét ki is szokta dugni, így egy nagy púpot érzünk akkor!
Remélem te is hamarosan érezni fogod, mert csodás érzés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!