14 hetes vagyo és az elmúlt 1 héten egyre többször érezem olyat mintha a hasm alján izom lázam lenne, vagy eg izom görcsbe rándulna. Eltart egy darabig aztán elmúlik és egy idő után ujra kezdődik. Mitől lehet ez? Vagy menjek orvoshoz mert baj van?
Figyelt kérdés
2009. febr. 25. 15:17
1/3 anonim válasza:
21hetes vagyok és nekem még mindig van ilyen. Magne b6-ot szoktam bevenni, ha már nagyon kellemetlen. Nem egész nap szokott lenni, hanem hol van, hol nincs. Amolyan menzi megjövetele előtti érzés, de nem görcs.
2/3 A kérdező kommentje:
Hát az én életemből kimaradt a menzi megjövetele érzés szoval azt nem tudom milyen.De ez olyan mintha görcsbe lenne egy izmom. elég ellemetlen érzés.
2009. febr. 25. 15:25
3/3 anonim válasza:
Szerintem arra is Magne B6. (Én is szedtem kb. 2 hétig, bár én csak 2x1-et. Egyébként 3x2-t is lehet.) Valószínűleg keményedik a pocid. De azért említsd meg a dokidnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!