Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Striára mit? Milupa, Avent,...

Striára mit? Milupa, Avent, vagy esetleg DM-es krém, olaj? Ti mit használtok?

Figyelt kérdés
Már kialakult-sajnos. Pedig nem híztam sokat, és nem száraz a bőröm, testápolóval kentem...tudom hajlam kérdése, és elmúlni nem fog... csak hátha halványodna..
2011. márc. 27. 20:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

[link]

Nekem ezt ajánlotta egy ismerős, aki 45!évesen állt neki eltüntetni a csíkjait,(20évig nem érdekelte) és alig látszanak neki, pedig előtte jézusmáriaderonda volt a hasa, és nem telik neki műtétre.

Most rendeltem, remélem nekem is segít.

2011. márc. 30. 10:38
 12/17 anonim ***** válasza:

Szia!

En eloszor a milupat hasznaltam,na az nekem se valt be....

Utana anyum hozott Chicco kremet, ami nagyon jo volt!!!

Nem lett egy darab csikom sem,pedig szàraz, rossz a borom alapjàraton ès a baba sem volt kicsi (4110g)

2011. márc. 30. 11:10
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat eddig is!
2011. márc. 30. 11:10
 14/17 anonim ***** válasza:

Én pont tegnap okosodtam ki. Voltam a kozmetikusnál, és elmesélte, hogy ezek a drága kenceficék sokszor semmit nem érnek, csak a márkát fizeted meg (pl. Vichy). Az sem elég, ha csak zsíros krémmel kened, meg babaolajjal, mert abban nincsenek olyan összetevők, amik összehúznák a bőrt.

Én rendeltem nála egy krémet, ami 6000 FT, 250 ml és sok olyan összetevőt tartalmaz, amivel nem eltüntethető, hanem megelőzhetők a csíkok. Elmondta tegnap, hogy mik azok az összetevők, de már nem emlékszem. Most ezt kipróbálom, aztán majd meglátom, hogy mennyire hat. Azt tudom, hogy a 7 hónapos terhességem alatt használtam milupát, baby love krémet és olajat, körömvirágkrémet, és a sötétkék nívea testápolót is (mert azt hittem, hogy a lényeg, hogy jó zsíros legyen a bőr), de mindezek ellenére a cicim megrepedt egy-két helyen, a hasam szerencsére még nem. Drágának tartom a 6000 Ft-ot, de most már megpróbálom ezt, hátha ez segít, mert a hasamat nagyon féltem a csíkoktól!

2011. márc. 30. 11:27
 15/17 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy nekem a cicimen már az első két hónapban megrepedt, annyit nőttek :) Még igazából fel sem eszméltem, hogy terhes vagyok, nemhogy krémeket használjak :)
2011. márc. 30. 13:20
 16/17 anonim válasza:

Én eddig Milupa krémet használtam, aztán sima babaolajat és Nivea testápolót felváltva. De azt hallottam, hogy van nagyon jó házi keverék, most ezt akarom kipróbálni.

1 csésze olivaolaj, 1 csésze aloe vera gél és ebbe 3-4 db E-vitamin kapszula(vagyis ami kijön belőle). Ezt hütőbe és kész.

2011. márc. 30. 13:51
 17/17 anonim ***** válasza:
első terhességnél babe, egy csíkom se lett, másodiknál is a babe-t használom. Nekem bevált pedig előtte voltak már csíkjaim hízástól, de újak nem jöttek ki legalább,
2011. márc. 30. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!