Hány hetes terhességet mutat az uh? most akkor babás vagyok?
NYUGODJJ MEG !! szerintem is csak még korai vagy én most vagyok 4 hetes és 4mm volt az ultrahangon egy kis petezsák ,ezek az észrevételek függnek attol is szerintem ,hogy melyik kórháznak milyen típusú gépei vannak !!nekem is 2 hét mulva kell vissza mennem egy ujabb ultrahangra!!!a teszt pozit volt ,a doki tapintásra pozitiv ,akkor meg nyugiii !!! a dokik az utolsó vérzés első napjátol számitják a terhességet evvel hozzták rám is a frászt ,hogy 6 hetesen már láttnio kell és nem láttak semmi babát csak petezsákot !!de én pontossan tudom mikor estem teherbe és még csak 4 hetes vagyok de a gép szerint 6hét/2napos !!
Élvezd a terhességet és nyugodjj meg !! mindenjót !
szia!
A terhesség idejét mindig az utolsó mensi 1napjától számolják plusz 9hónap,plusz 7nap.(Pl: utolsó mensi jan 20,akkor a szülés várható ideje:okt 27)
Tehát,amikor a fogamzás bekövetkezik,már kb 2hetes terhesnek számolnak.Ezért 40hét a terhesség,a valós találkozástól már csak 38.Ez átlag,nem egyforma egy sem.
Remélem nem voltam érthetetlen:)
Sziasztok!
Én ma reggel csináltam egy tesztet ami pozitív lett,elfutottam gyorsan az orvoshoz,aki megcsinálta az UH-t,és azt mondta hogy 10x5mm-es a petezsák,de még nem lát benne semmit.Ideges vagyok,hogy akkor most terhes vagyok,és akkor mennyi idős lehetek,hogyhogy nem láttszik semmi? Volt már 2 vetélésem,és viszeres a méhem,nagyon félek. Görcsölget a hasam is,de egyenlőre még csak a melleim nagyobbodtak meg,más tünetem nincs. 1 hét múlva kell visszamennem,nagon reménykedem.
Sziasztok!
Én ma reggel csináltam egy tesztet ami pozitív lett,elfutottam gyorsan az orvoshoz,aki megcsinálta az UH-t,és azt mondta hogy 10x5mm-es a petezsák,de még nem lát benne semmit.Ideges vagyok,hogy akkor most terhes vagyok,és akkor mennyi idős lehetek,hogyhogy nem láttszik semmi? Volt már 2 vetélésem,és viszeres a méhem,nagyon félek. Görcsölget a hasam is,de egyenlőre még csak a melleim nagyobbodtak meg,más tünetem nincs. 1 hét múlva kell visszamennem,nagyon reménykedem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!