Mikor voltál az első UH-on? Mit láttál? SZTK-s vagy magán doki?
Egy hete késik, minden tesztem pozitív, de a doki még nem látott babát, csak vastag méhnyálkahártyát. Gondolkodom, hogy elmenjek-e magán dokihoz UH-ra, de nem tudom, megérné-e, látnánk-e már valamit...
Köszi.
6 hetesen, egy pici foltot láttam, megis kérdeztem h a baba az? mire a doki: nem, a folt közepén lévő kis pont
sztk-s orvos volt
Szia. Köszi a választ.
Én nagyon aggódom, hogy még nem láttunk babát. :( Azon gondolkozom, hogy privát ultrahangosnak tuti jobb gépe van, és talán már látnánk valami bíztatót.
Sztk-s volt (sajna)5 hetes voltam és 2 mm-es vmit látott.Azért mondom,hogy sajna,mert nagyon felszínesen vizsgált meg és egyből azt mondta,hogy szerinte méhen kívüli,mert nem lehet látni tisztán.Nagyon vártam már ezt a babát és egészen addig madarat lehetett volna velem fogatni.Sírva jöttem ki tőle és utána elhatároztam,hogy 2 hét múlva megyek magán dokihoz,mert 7 hetesen már szívhangnak is kell lenni,ha él az embrió. Életem leghosszabb két hete volt.Természetesen semmi baja nem volt a kicsikémnek és azóta már élet vidám 4 hónapos kicsi lány lett belőle.
Szóval én a magán dokit ajánlom,ha megteheted.
Köszi a választ. Úgy látom, nem én vagyok az egyetlen, akit az SZTK-s orvos felületesen vizsgált...
Az a baj, hogy mivel nagyon rendszertelen a ciklusom (30-60 nap), nem tudom, mikor foganhatott a babám. Annyit tudok, hogy a 25-ös teszt már a délutáni pisiből is erősen mutatja.
Másfél éve várjuk, úgyhogy már nagyon-nagyon szeretném biztosra tudni. Ennyit megérne az a 7000 forint. Már költöttem ennyit tesztre is. :) Ellövök minden reggel egyet és van hogy délután is. :) Nem bírom ki, amíg doki meg nem erősíti a terhesség tényét. :)
Szia!
5+6 naposan mentem, akkor már látta a babát, de még nem volt szívhang. Két hét múlva mentem, akkor már minden rendben volt. (SZTK)
Ha nagyon türelmetlen vagy, egy hét után mennék magánrendelésre. Sok sikert neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!