Van olyan kismama aki 2009. 09. 09-re van kiírva? Hogy érzitek magatokat?
Figyelt kérdés
2009. febr. 25. 08:00
1/10 anonim válasza:
Én aug 22-re vagyok kiírva.
Nem vagyok túl jól!:(
2/10 anonim válasza:
Szia! Hát én 09.07.-re vagyok kiírva tehát 2 nappal előbb de hát ebből még bármi lehet:-) Én nagyon jól érzem magam,tegnap voltam a 12 hetes uh-n minden rendben végigficánkolta a drága a vizsgálatot. Ősszel volt sajnos egy vetélésem ugyhogy nagyon izgultam de most boldog vagyok:-) És Te hogy érzed magad? Ha voltál már uh-n mekkora a picikéd? Nekem tegnap volt 12 hetes és a CRL: 5 cm:-)
3/10 anonim válasza:
Szia! Én Aug.31-re vagyok kiírva, és egy-két dolgot leszámítva egész jól vagyok... Épp azon tanakodom, hogy megvehetem -e már az első kismama nacimat, mert a sajátjaim már igencsak nyomnak és kényelmetlenek.
A hisztiket, és a fáradtságot leszámítva eddig is zökkenőmentesen teltek a hetek. Most kezdünk kerekedni... Várom, hogy vásárolgathassak a Prücsöknek és hogy kiderüljön, hogy nunis,vagy kukis -e? :-) Te hogy vagy?
4/10 A kérdező kommentje:
Mindjárt megyek ultrahangra és rettentően izgulok.:-)
2009. febr. 25. 09:44
5/10 anonim válasza:
Ha megjöttél irjál mi volt?? :-)
6/10 anonim válasza:
szia, én 09,24 re vagyok kiírva. Igaz menstruáció szerint 08,30, de uh szerint 09,24. Semmi bajom, néha egy két szagot érzek, de amúgy semmi.
7/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy ez most baj,vagy nem,teljesen kétségbe vagyok esve.Azt mondta a doki hogy a méretei alapján nem vagyok még 12 hetes,szerinte 11 körül vagyok de a papírra 10 írt.A nyaki redőt sem tudta megnézni mert annyira ráfekszik a méhfalra,és nagyon ficánkolt.ahogy belőtte a helyzetet rögtön alúszkált onnan.Nagyon félek hogy valami baja van.nem bírom abbahagyni a sírást.egy hét múlva kell visszamenni de addig én megőrülök.
2009. febr. 25. 11:11
8/10 anonim válasza:
Ne sírj minden redben lessz! Én is úgy mentem uh-ra, hogy 12hetes vagyok, és 11voltam Azóta stimmelt mindig. De pl. az előző terhességemnél szinte végig elvoltam számolva, sose ott tartottam, ahol az előző uh szerint kellett volna...
9/10 anonim válasza:
NA aggodj nem lesz semmi baj, egy hét múlva megmondja a doki, hogy minden ok, csak még nagyon pici és ne lehet úgy látni, nagyon nehéz pontosan kiszámolnia korát.
10/10 anonim válasza:
sya én 09 26 ra vagyok kiirva szurkolok hogy ne legyen semmi baj a picivel én csak március 20án megyek 12hetesre pedig akkor már 13 leszek boldog babavárást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!